ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Αντετοκούνμπο: Το ξεκαρδιστικό παιχνίδι του Γιάννη και του Άλεξ κατέληξε σε "γκελάκια" και κεφαλιές σαν του Χάλαντ και του Μέσι

Αντετοκούνμπο: Το ξεκαρδιστικό παιχνίδι του Γιάννη και του Άλεξ κατέληξε σε "γκελάκια" και κεφαλιές σαν του Χάλαντ και του Μέσι

"Καλεσμένος" στο τελευταίο VIDEO του Άλεξ Αντετοκούνμπο στο YouTube βρέθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Τα δύο αδέρφια ξεκίνησαν να παίζουν μπάσκετ, κατέληξαν στο ποδόσφαιρο και στο ενδιάμεσο μοίραζαν ατάκες και γέλια.

Το δικό του κανάλι στο YouTube έχει ανοίξει εδώ και λίγο καιρό ο Άλεξ Αντετοκούνμπο, ο οποίος, στο τελευταίο του VIDEO φιλοξένησε τον αδερφό του, Γιάννη Αντετοκούνμπο για να παίξουν H.O.R.S.E ή όπως το ονόμασαν για να ταιριάζει περισσότερο στη δική τους περίπτωση, F.R.E.A.K.

Ο αστέρας των Μπακς ολοκλήρωσε, εξάλλου, νωρίς τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις φέτος, οπότε είχε τον χρόνο για να παίξει μαζί με τον μικρό του αδερφό και να θυμηθούν τα παιδικά τους χρόνια.

Σε κάποια φάση, βέβαια, το παιχνίδι ξέφυγε από τα μπασκετικά όρια με τον Γιάννη να λέει: "θα σας κάνω τον Χάλαντ, τον Εμπαπέ, τον Λιονέλ Μέσι, τον Μάρκους Ράσφορντ και τον Κριστιάνο Ρολάντο", κι έπειτα ξεκίνησε να κάνει "ποδαράκια" και κεφαλιές.

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΑΛΕΞ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ