ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Μπάσκετ: Αντετοκούνμπο και Σλούκας σκέφτονται να βρεθούν στη Λάρισα για το παιχνίδι με τη Μεγάλη Βρετανία

Εθνική Μπάσκετ: Αντετοκούνμπο και Σλούκας σκέφτονται να βρεθούν στη Λάρισα για το παιχνίδι με τη Μεγάλη Βρετανία
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Σλούκας και τα αδέλφια Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο σκέφτονται να ταξιδέψουν στη Λάρισα για το ματς της Εθνικής με την Μεγάλη Βρετανία.

Η Λάρισα κινείται ήδη σε ρυθμούς Εθνικής μπάσκετ, το κλειστό της Νεάπολης θα είναι κατάμεστο από 4.000 Έλληνες φιλάθλους, αλλά και τρεις παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας, όμως δεν θα αγωνιστούν.

Στο πλευρό, λοιπόν, των συμπαικτών τους στο σημαντικό ματς με την Μεγάλη Βρετανία είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, αλλά και ο Κώστας Σλούκας.

Η αγάπη γι αυτή την ομάδα άλλωστε είναι μεγάλη και παρότι οι τρεις διεθνείς δεν θα αγωνιστούν - ο καθένας για διαφορετικούς λόγους - θέλουν να είναι δίπλα στους υπόλοιπους διεθνείς. Γι αυτό και σκέφτονται και οι τρεις να ταξιδέψουν αυθημερόν στη Λάρισα και να σταθούν στον πλευρό των συμπαικτών τους.

Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση και από τους τρεις, όλα όμως δείχνουν ότι έστω και ως θεατές θα δώσουν το παρών στην Θεσσαλική πόλη. Το ματς θα γίνει την Πέμπτη και η Εθνική δεν θέλει μόνο τη νίκη για να τη μεταφέρει στην επόμενη φάση, αλλά και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά για να πάρει την πρωτιά στον όμιλο.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΣΛΟΥΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ