ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αντετοκούνμπο: Η κοινή φωτογραφία του ευλογημένου Γιάννη με τ' αδέρφια του και τη νέα εμφάνιση της Εθνικής

Αντετοκούνμπο: Η κοινή φωτογραφία του ευλογημένου Γιάννη με τ' αδέρφια του και τη νέα εμφάνιση της Εθνικής

Με τη νέα, ολόλευκη, εμφάνιση της Εθνικής ομάδας φωτογραφήθηκε ο Γιάννης, ο Θανάσης, ο Κώστας και ο Άλεξ Αντετοκούνμπο. Η συγκινητική ανάρτηση του Greak Freak.

"Ευλογημένος που μπορούμε να το κάνουμε αυτό παρέα", έγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην ανάρτηση που συνόδευσε την κοινή φωτογραφία με τα τρία αδέρφια του (Θανάση, Κώστα, Άλεξ) να φορούν τη νέα εμφάνιση της Εθνικής ομάδας.

Ο Greek Freak έχει αποδείξει πολλάκις ότι απολαμβάνει κάθε στιγμή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, πόσο μάλλον όταν αυτή συνδυάζεται με την παρουσία όλων των μπασκετικών μελών της οικογένειάς του σε αυτό.

Η φωτογραφία με την ολόλευκη φανέλα της επίσημης αγαπημένης, αυτή δηλαδή με την οποία θα αγωνιστεί στο Eurobasket του Σεπτεμβρίου (1-18), και το μήνυμά του απλώς επιβεβαιώνουν ότι η δέσμευσή του είναι εκ βαθέων και διαρκείας.

Η Ελλάδα συμμετέχει στον 3ο όμιλο της μεγάλης φθινοπωρινής διοργάνωσης, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στο Μιλάνο. Αντίπαλοί της κατά χρονική σειρά η Κροατία, η Ιταλία, η Μεγάλη Βρετανία, η Ουκρανία και η Εσθονία.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΑΛΕΞ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ