NBA

Αντετοκούνμπο: "Εμπιστεύομαι τον Μίντλετον μέχρι θανάτου"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε μονομαχία με τον Σόλομον Χιλ στο Μιλγουόκι Μπακς - Ατλάντα Χοκς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε μονομαχία με τον Σόλομον Χιλ στο Μιλγουόκι Μπακς - Ατλάντα Χοκς © 2021 BEN GRAY/AP IMAGES

"Τρελαμένος" με την μαγική εμφάνιση του Κρις Μίντλετον στο Game 3 της σειράς των τελικών της Ανατολής, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τον αποθέωσε γι' αυτά που έκανε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Ατλάντα.

Ο Κρις Μίντλετον έβαλε 38 πόντους στο Game 3 της σειράς των τελικών της Ανατολής, οι Μπακς νίκησαν στην Ατλάντα, πήραν πίσω το πλεονέκτημα έδρας και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υποκλίθηκε στον σπουδαίο συμπαίκτη του, τον οποίο είχε υποστηρίξει μετά από την κακή του εμφάνιση στον πρώτο αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

"Ο Κρις (Μίντλετον) είναι σπουδαίος παίκτης. Αυτό που είδα απόψε ήταν απίστευτο! Κουβάλησε την ομάδα, έκανε δύο λάθη και από εκεί και πέρα μας κουβάλησε. Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να του δίνεις τη μπάλα, όπως η αποψινή. Του την δίνεις και απλά του κάνεις χώρο. Αυτό που είδα απόψε ήταν απίστευτο. Σε όλο αυτό το ταξίδι, σε αυτά τα οκτώ χρόνια, λειτουργούμε μαζί και ξέρω πόσο σκληρός τύπος είναι. Κάθε φορά που πατάει στο παρκέ, είναι πάντα εκεί. Είναι απίθανο αυτό το ταξίδι, από που ξεκινήσαμε, που βρισκόμαστε, το να τον βλέπεις να παίρνει αυτές τις αποφάσεις στα playoffs. Τον επιστεύομαι μέχρι θανάτου και του έχω πει πως την ημέρα που θα αποσυρθεί από τα παρκέ, θα ζήσω την πιο δύσκολη ημέρα της καριέρας μου".

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ