NBA

Αντετοκούνμπο: "Έχουμε 4 αγώνες για να βρούμε ρυθμό"

Ο Αντετοκούνμπο κάνει δηλώσεις
Ο Αντετοκούνμπο κάνει δηλώσεις PRINTSCREEN

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την βαριά ήττα των Μπακς από τους Σπερς (146-125), τονίζοντας ότι το Μιλγουόκι έχει μπροστά του 4 αγώνες στην κανονική περίοδο για να βρει ρυθμό ενόψει των playoffs.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε προβληματισμένος στις δηλώσεις του στα ΜΜΕ μετά την ήττα των Μπακς από τους Σπερς (146-125) κυρίως λόγω της εικόνας του Μιλγουόκι στην άμυνα.

Οι 146 πόντοι παθητικό είναι πάρα πολλοί για τους Μπακς και ο σταρ της ομάδας - που τελείωσε τον αγώνα με 28 πόντους - το ξέρει αυτό, τονίζοντας στις δηλώσεις του ότι τα "Ελάφια" πρέπει σιγά-σιγά να σοβαρευτούν ενόψει των playoffs.

Αναλυτικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε:

Για τους 146 πόντους παθητικό και πού οφείλεται αυτό: "Προφανώς δεν κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα. Δεν μαρκάραμε καλά και οι Σπερς έβαζαν σουτ, οπότε ήταν ένας συνδυασμός δικής μας κακής άμυνας και δικής τους καλής επίθεσης".

Για το τι έκαναν λάθος οι Μπακς στην άμυνα: "Δεν τους το κάναμε αρκετά δύσκολο. Θέλαμε να είμαστε εκεί, αλλά δεν ήμασταν. Έβαλαν σουτ, τρίποντα, από μέση απόσταση, έβαλαν πολλά λέι-απ σε κατάσταση Πικ εν Ρολ".

Για το αν πρέπει να αλλάξουν κάτι οι Μπακς αμυντικά: "Πρέπει να έχουμε περισσότερη ενέργεια και να βγάλουμε περισσότερη χαρά σε άμυνα και επίθεση".

Για το πώς αισθάνεται για την φάση που βρίσκονται οι Μπακς, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο: "Νιώθω υπέροχα σε προσωπικό επίπεδο. Η ομάδα είναι καλά, είμαστε σε καλό σημείο, απλώς πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Έχουμε τέσσερις αγώνες μπροστά μας για να βρούμε ρυθμό. Πρέπει να χτίσουμε καλές συνήθειες στους 4 τελευταίους αγώνες της κανονικής περιόδου, αλλά είμαστε σε καλό σημείο".

Για το τι πήγε τελικά στραβά στο παιχνίδι και οι Μπακς ηττήθηκαν: "Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Χάναμε με μεγάλη διαφορά και πάνω που σημειώναμε κάποιο καλάθι για να βρούμε ρυθμό, οι Σπερς έβαζαν ένα σουτ στην άλλη πλευρά του παρκέ. Πρέπει να τους απονείμουμε τα εύσημα, έπαιξαν σπουδαία, κυκλοφόρησαν την μπάλα, έβαλαν σουτ.

Πρέπει να βελτιωθούμε. Κάποιες φορές τα πράγματα δεν θα πάνε όπως θες, αλλά πρέπει να συνεχίσεις να προσπαθείς και να ακολουθείς το πλάνο σου για να βρεις τρόπο να νικήσεις. Οι Σπερς έκαναν σπουδαία δουλειά. Έβαζαν σουτ, είχαν καλές συνεργασίες, είχαν αρκετά εύκολα λέι-απ, έπαιξαν καλά".

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ