ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Αντετοκούνμπο: "Δεν έχω υπομονή, παίζω πάντα στο 100%"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πανηγυρίζει κρίσιμο καλάθι του στο ΝΒΑ
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πανηγυρίζει κρίσιμο καλάθι του στο ΝΒΑ AP PHOTOS

Λίγη ώρα μετά από το back-to-back στο Μαϊάμι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απάντησε σε ερώτηση του Sport24.gr λέγοντας πως δεν κρατάει ποτέ δυνάμεις στη διάρκεια ενός αγώνα, καθώς τον ενδιαφέρει να παίζει πάντα στο 100% και στις δύο άκρες του παρκέ.

Το δεύτερο ματς σε δύο βράδια με αντίπαλο τους Χιτ, δεν είχε το αποτέλεσμα του πρώτου. Οι Μπακς ηττήθηκαν καθαρά από την ομάδα του Μαϊάμι, δεν εξαργύρωσαν το γεγονός ότι κρατούσαν τον έλεγχο έως τα μέσα της τρίτης περιόδου και πλέον έχουν ρεκόρ 2-3, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παίζει 38 λεπτά, να γράφει το 19ο triple-double της καριέρας του και να λέει μετά από την αναμέτρηση στο Sport24.gr πως θα συνεχίσει να παίζει στο 100% σε κάθε φάση κάθε αγώνα, χωρίς να τον ενδιαφέρει να κάνει διαχείριση δυνάμεων για τις κρίσιμες στιγμές. "Αυτό το κάνω μετά από τα ματς" είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

"Ο ρυθμός έρχεται με τους αγώνες. Αυτή τη στιγμή ψάχνουμε ο ένας τον άλλο, είναι στιγμές που βάζουμε τα σουτ και άλλες που δεν τα βάζουμε. Θέλουμε όποιος έχει καλό ρυθμό να τον βοηθάμε. Απόψε είχαμε καλές ευκαιρίες, απλώς δεν βάλαμε τα σουτ. Αμυντικά ήμασταν καλοί, προσέξαμε την μπάλα, το συζητήσαμε, είπαμε ότι δεν πρέπει να κάνουμε λάθη. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε, οι Χιτ έβαλαν στο δεύτερο μέρος τα σουτ. Ήταν ανταγωνιστικοί, τους στείλαμε πολλές φορές στις βολές, αλλά έβαλαν και τα σουτ.

Δεν είμαι υπομονετικός στη διάρκεια ενός αγώνα, πηγαίνω πάντα στο 100% στην άμυνα και προσπαθώ σκληρά στην επίθεση, δεν προσπαθώ να σώζω ενέργεια στη διάρκεια του ματς, αυτό είναι κάτι που κάνω μετά. Πλέον πρέπει να βρούμε συνοχή και να είμαστε συνεπείς. Θα υπάρχουν βράδια που δεν θα βάζουμε τα σουτ, το σημαντικό είναι να βρούμε τα ανοιχτά σουτ και στην άμυνα να προσπαθούμε με συνέπεια. Αν παίζουμε σκληρά, αν παίζουμε στο στυλ μας, θα είμαστε συνεπείς. Θέλω να παίζουμε με το δικό μας στυλ, να δίνουμε ελεύθερα σουτ στον Μίντλετον και τον Χόλιντεϊ, θέλω να τραβάω πολλή προσοχή πάνω μου για να έχουν χώρο οι συμπαίκτες μου".

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ NBA ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ