ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ

Αντετοκούνμπο: Χωρίς Γιάννη οι Μπακς και στο Game 2 της σειράς με τους Πέισερς

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) stands on the court during the first half of an NBA basketball game against the Los Angeles Lakers Friday, March 8, 2024, in Los Angeles. (AP Photo/Jae C. Hong)
Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) stands on the court during the first half of an NBA basketball game against the Los Angeles Lakers Friday, March 8, 2024, in Los Angeles. (AP Photo/Jae C. Hong) AP

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στη γάμπα που τον ταλαιπωρεί, γεγονός που θα τον αφήσει νοκ-άουτ και από το 2ο παιχνίδι της σειράς με τους Πέισερς για τον 1ο γύρο των playoffs του NBA.

Οι Μιλγουόκι Μπακς μετρούν αντίστροφα για το 2ο ματς της σειράς με τους Ιντιάνα Πέισερς για τον πρώτο γύρο των playoffs (προημιτελικά Ανατολής), όμως θα παρουσιαστούν και σε αυτό το ματς με μία μεγάλη απώλεια.

Αυτή δεν είναι άλλη από τον λαβωμένο Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον Greek Freak να εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γάμπα και να τίθεται οριστικά νοκ-άουτ και από το δεύτερο παιχνίδι με τους Πέισερς, που θα γίνει και αυτό στο "Fiserv Forum".

Υπενθυμίζεται πως τα "ελάφια" προηγούνται 1-0 στη σειρά έχοντας πάρει την νίκη με 109-94 στο πρώτο ματς με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντέιμιαν Λίλαρντ, που ηγήθηκε της ομάδας του με 35 πόντους στο πρώτο μέρος.

TAGS ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ NBA ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ