EUROLEAGUE

Άντερσεν: "Ο Έτορε έκανε την επιλογή του"

Άντερσεν: "Ο Έτορε έκανε την επιλογή του"
Αντερσεν INTIME SPORTS

Στη νέα του ομάδα, το ισπανικό Πρωτάθλημα και τον Έτορε Μεσίνα αναφέρθηκε ο Ντέιβιντ Άντερσεν

" Η προσφορά της Μπαρτσελόνα ήταν πολύ σημαντική ευκαιρία για 'μένα, πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Η Βαρκελώνη είναι ιδανικό μέρος για να συνεχίσω την καριέρα μου. Πιστεύω ότι με τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού μπορούμε να προκριθούμε στο Final-four της Ευρωλίγκας και να κατακτήσουμε τον τίτλο", τόνισε ο έμπειρος ψηλός.

Στη συνέχεια συνέκρινε την πρώην με τη νυν ομάδα του: " Ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ Mόσχας και η Μπαρτσελόνα δεν παρουσιάζουν σημαντικές διαφορές μεταξύ τους. Πιστεύω ότι φέτος θα "τρέξουμε" περισσότερο και υπάρχουν παίκτες με καλό χειρισμό της μπάλας".

Στη συνέχεια μίλησε για την Έτορε Μεσίνα και την απόρριψη της πρότασης που του έκαναν οι Καταλανοί: " Ο Ετόρε έκανε την επιλογή του. Θέλησε να παραμείνει στη Μόσχα και σίγουρα θέλει τα καλύτερα με την ΤΣΣΚΑ".

Τέλος μίλησε για το ισπανικό Πρωτάθλημα και τη διαφορά δυναμικότητάς του από το ρωσικό: " Η αλήθεια είναι το πρωτάθλημα Ρωσίας δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό όσο το ισπανικό. Η συμμετοχή στην ACB αποτελεί έξτρα κίνητρο για μένα, καθώς πρόκειται για την πιο ανταγωνιστική Λίγκα. Θέλω νέες προκλήσεις σε κάθε μου συμμετοχή με την Μπαρτσελόνα".





TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ