EUROLEAGUE

'Άντε, να τελειώνει...

'Άντε, να τελειώνει...
Σάρας Αλβέρτης

Οι πράσινοι κέρδισαν εύκολα την Ούλκερ με 88-68 και περιμένει να τελειώσει η "ανιάρη" πρώτη φάση

Την επόμενη αγωνιστική οι πρωταθλητές Ευρώπης θα ταξιδέψουν στη Μαδρίτη με την ασφάλεια των δύο βαθμών, για να αντιμετωπίσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης στην τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης της διοργάνωσης.
Στην ουσία, η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δυσκολεύτηκε από τους Τούρκους μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, το οποίο έληξε 16-15. Στη δεύτερη περίοδο, οι πράσινοι βελτίωσαν την άμυνά τους και ανέβασαν τη διαφορά κι αφού ξεπέρασαν το φράγμα των δέκα πόντων, πήγαν έτσι με το ημίχρονο (42-29).

Ο Γιασικεβίτσιους ήταν σε καλή κατάσταση και με αυτόν πρωταγωνιστή ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 49-33 λίγα λεπτά μετά την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου και από εκεί κι έπειτα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Θέαμα, καλή διάθεση και καλές φάσεις για τον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και δεν ξέχασε τα όσα διαδραματίζονται στον ποδοσφαρικό Παναθηναϊκό.

Αγωνιστικά, το παιχνίδι δεν σηκώνει άλλη κριτική. Ακόμη μία νίκη για τον Παναθηναϊκό, που πλέον θα πάει στη Μαδρίτη για... τουρισμό.

Τα δεκάλεπτα: 16-15, 42-29, 70-47, 88-68.

Παναθηναϊκός (Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς): Αλβέρτης 8 (2), Περπέρογλου 9 (1), Σπανούλης 12 (1), Μπετσίροβιτς 6, Μπατίστ 7, Ζίζιτς 4, Χατζηβρέττας 6, Ντικούδης 6, Τσαρτσαρής 4, Διαμαντίδης 3, Ουίνστον, Γιασικεβίτσιους 23 (3).

Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (Μπόγκνταν Τάνιεβιτς): Ουάιτ 12, Σόλομον 5 (1), Ονάν 4 (1), Μπασάκ, Καάν, Βίντμαρ 12, Ντεμιρέλ, Μουτάφ, Σαβάς 6 (2), Κίνσεϊ 20, Ασίκ 7, Πρέλτζιτς 2.











TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ