ΙΚΑΡΟΣ

"Ανταγωνιστικοί και αξιοπρεπείς"

"Ανταγωνιστικοί και αξιοπρεπείς"

Άρχισε η προετοιμασία του Ικάρου Καλλιθέας ενόψει της επόμενης σεζόν. Διαβάστε τι δήλωσαν ο κόουτς Δημήτρης Πρίφτης, αθλητικός διευθυντής, Σταύρος Ελληνιάδης και οι Λάζαρος Αγαδάκος, Βασίλης Σίμτσακ.

Ξεκίνησε σήμερα (Πέμπτη, 23/08) η προετοιμασία του Ικάρου Καλλιθέας ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο κόουτς της ομάδας, Δημήτρης Πρίφτης είχε όλους τους παίκτες του στη διάθεση, εκτός από τον Ζόραν Βρκιτς.

" Είναι ένα νέο ξεκίνημα και το πρώτο πράγμα που πρέπει να ευχηθούμε είναι υγεία για όλους", ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συμπλήρωσε: " Από κει και πέρα, θα δουλέψουμε σκληρά ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και αξιοπρεπείς στην Α1.

Βασικός μας στόχος θα είναι η καθιέρωση μας στο δύσκολο και σκληρό Ελληνικό πρωτάθλημα. Περισσότερα λόγια δεν χρειάζεται να πούμε, καθώς το βασικό είναι βάλουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε όσο το δυνατόν πιο σκληρά".

Ο αθλητικός διευθυντής, Σταύρος Ελληνιάδης τόνισε από την πλευρά του: " Τη φετινή χρονιά γίνεται μια καινούρια προσπάθεια, καθώς προσπαθούμε να οργανώσουμε ακόμα καλύτερα την ομάδα και παράλληλα να την στελεχώσουμε σωστά και με βάση τα σφιχτά οικονομικά περιθώρια της εποχής.

Ακόμα έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας σε όλα τα επίπεδα, αλλά η παρουσία του κυρίου Αγγελόπουλου στην ιδιοκτησία της ομάδας και του κόουτς Πρίφτη στο τεχνικό επιτελείο, αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για τον Ίκαρο".

Αγαδάκος: "Ομάδα πρότυπο ο Ίκαρος"

Ο Λάζαρος Αγαδάκος, ο οποίος θα αγωνιστεί με τον Ίκαρο Καλλιθέας για τρίτη διαδοχική σεζόν δήλωσε: " Πρώτα απ’ όλα είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω σε μια ομάδα πρότυπο, όπως ο Ίκαρος. Από κει και πέρα, το πρώτο πράγμα που θέλω να ευχηθώ είναι να έχουμε την υγεία μας και στην διάρκεια της σεζόν να αντιμετωπίσουμε όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα τραυματισμών.

Αν αυτό συμβεί, θεωρώ ότι θα έχουμε μια καλή σεζόν, αν και από την πρώτη μέρα θα δουλέψουμε πολύ σοβαρά και συγκεντρωμένα, ώστε να είμαστε έτοιμοι να ξεπεράσουμε κάθε αναποδιά που θα παρουσιαστεί".

Ο Βασίλης Σίμτσακ δήλωσε: " Ξεκινάμε τη δουλειά με μεγάλη διάθεση, καθώς στον Ίκαρο οι συνθήκες είναι ιδανικές για έναν παίκτη, ώστε να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο μπάσκετ.

Με τον κόουτς Πρίφτη έχω συνεργαστεί τα δύο προηγούμενα χρόνια και ξέρω ότι είναι ένας πολύ απαιτητικός προπονητή. Θα προσπαθήσουμε στην προετοιμασία να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες του, ώστε να θέσουμε τις βάσεις για τη νέα σεζόν".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ