ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανησυχία για Βεζένκοβ στη Βουλγαρία, αγώνας δρόμου για να είναι έτοιμος στον τελικό με την Βοσνία

Ανησυχία για Βεζένκοβ στη Βουλγαρία, αγώνας δρόμου για να είναι έτοιμος στον τελικό με την Βοσνία
FIBA

Με ενοχλήσεις έφυγε από το ματς με τη Λιθουανία ο Σάσα Βεζένκοβ, που κάνει αγώνα δρόμου για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στον τελικό της Βουλγαρίας με τη Βοσνία.

Η εμφάνισή του στο χθεσινό ματς με τη Λιθουανία ήταν επική. Ο Σάσα Βεζένκοβ έκανε πράγματα και θαύματα (29 πόντοι, 8/14 δίποντα, 3/9 τρίποντα, 4/5 βολές, 11 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα σε 37:47), ωστόσο όπως αναφέρουν σήμερα δημοσιεύματα από τη Βουλγαρία, ο φόργουορντ του Ολυμπιακού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στα πόδια στη διάρκεια του αγώνα με αποτέλεσμα να γίνεται αγώνας δρόμου για να αγωνιστεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βοσνία το βράδυ της Δευτέρας (4/7).

Ο Βεζένκοβ ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, γνωρίζοντας ότι στο ματς στο Σαράγεβο η ομάδα του χρειάζεται την νίκη, ενδεχομένως και με διαφορά μεγαλύτερη των δέκα πόντων, για να προκριθεί στη δεύτερη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Ενοχλήσεις, εκτός από τον Βεζένκοβ, έχουν και οι Ντι Μποστ - Γιόρνταν Μίτσεβ χωρίς πάντως να πρόκειται και για εκείνους για κάτι σοβαρό. Όλα δείχνουν ότι η Βουλγαρία θα πάει με full ρόστερ στο ματς με τους Βόσνιους.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΕΖΕΝΚΟΒ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ