ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανεβάζουν και οι Ρώσοι!

Ανεβάζουν και οι Ρώσοι!
INTIME SPORTS

Η Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης μετά τον Ολυμπιακό ανέβασε και εκείνη με την σειρά της την δική της προσφορά στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος αναμένεται να πάρει αύριο (08/07) την οριστική του απόφαση όσον αφορά το μέλλον του.

Ο Ολυμπιακός το μεσημέρι της Πέμπτης (07/07) έκανε ακόμα μία υπέρβαση, ανεβάζοντας την προσφορά του στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Η Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, όμως βλέποντας τους "ερυθρολεύκους" να κάνουν την ύστατη προσπάθεια να κρατήσουν στο ρόστερ τους τον 27χρονο φόργουορντ "απάντησε" στην πρόταση των Πειραιωτών και ανέβασε και εκείνη την πρόταση της...

Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να πλησιάσει τα χρήματα των Ρώσων, αλλά προσπάθησε να ικανοποιήσει τον παίκτη, δείχνοντας του παράλληλα ότι θέλει να τον διατηρήσει στην ομάδα. Παρόλα αυτά, η Σπαρτάκ έδειξε ότι δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα να δώσει ακόμα περισσότερα στον Μαυροκεφαλίδη.

Οι "ερυθρόλευκοι" μέχρι το μεσημέρι (Πέμπτη, 07/07) φαινόταν ότι θα καταφέρουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον παίκτη, αλλά η Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης έδειξε ιδιαίτερη επιμονή, κάνοντας στον διεθνή φόργουορντ μία πρόταση που σύμφωνα με πληροφορίες ξεπερνάει το 1,1 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ο Μαυροκεφαλίδης δεν έχει απαντήσει στην πρόταση των Ρώσων κάτι που αποδεικνύει ότι το σκέφτεται ακόμα. Η αύξηση, όμως της προσφοράς της Σπαρτάκ, η οποία "απαντάει" σε εκείνη του Ολυμπιακού βάζει ακόμα ένα εμπόδιο στην παραμονή του παίκτη στο Λιμάνι. Όλα, λοιπόν αναμένεται να ξεκαθαρίσουν αύριο (08/07), όταν ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης θα δώσει την οριστική του απάντηση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ