EUROLEAGUE

Ανεβάζει ρυθμούς ο Βασιλειάδης

Ανεβάζει ρυθμούς ο Βασιλειάδης

Ο Κώστας Βασιλειάδης έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής (29/12) προπόνησης της Μάλαγα κι αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Ζοάν Πλάθα στην πρεμιέρα του TOP-16, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η Μάλαγα υποδέχεται αύριο (30/12, 21:30) τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Palacio de Deportes ''Martin Carpena'', για τη 14η αγωνιστική της Liga Endesa.

Σε περίπτωση νίκης επί της ''Βασίλισσας'', η Ουνικάχα συνεχίζει μόνη στην κορυφή της κατάταξης και μπαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο TOP-16, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά τις απουσίες , ο Ισλανδός γκαρντ Τζον Στέφανσον δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση αφού ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και η συμμετοχή του κόντρα στη Ρεάλ είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Σε αυτή την περίπτωση, δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Κώστας Βασιλειάδης.

Ο διεθνής γκαρντ υπέστη κάταγμα στο μεσαίο δάχτυλο του αριστερού ποδιού και δεν αγωνίστηκε στη σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Εστουντιάντες όμως έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης κι αναμένεται να παίξει κόντρα στη Ρεάλ, αν ο Στέφανσον παραμείνει εκτός δράσης. Επίσης, αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού τιμ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του TOP-16 (02/01, 22:00).

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ