ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Ανέβασε πυρετό ο Τζιγκάνοβιτς

"Θέλουμε να σταθούμε με αξιοπρέπεια στο ΟΑΚΑ" τόνισε ο Αλεξανδρής. Πυρετό ο Τζιγκάνοβιτς

Μες στη βδομάδα πάντως οι "θαλασσί" αντιμετωπίσαν αρκετά προβλήματα. Εκτός από τους τραυματίες Διαμαντόπουλο, Τσαμάτο και Κουπίδη εκτός προπονήσων έμεινε κι ο Πίνοκ, λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Οι εξετάσεις, όμως, ήταν καθαρές κι έτσι τέθηκε κανονικά στη διάθεση του προπονητή του, έστω κι αν έχασε πολύτιμο έδαφος.
Tο τελευταίο πρόβλημα που προέκυψε στο στρατόπεδο της ομάδας μας ακούει στο όνομα του Σάβο Tζικάνοβιτς. O έμπειρος σέντερ του Kολοσσού δεν προπονήθηκε την Παρασκευή, αφού ανέβασε πυρετό λόγω της ίωσης που εξακολουθεί να τον ταλαιπωρεί. Εναλλακτικές λύσεις δεν υπάρχουν κι έτσι ο Τζιγκάνοβιτς ταξίδεψε κανονικά στην Αθήνα.

"Aντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε όπως θα θέλαμε το πρόγραμμα της προετοιμασίας. Στις περισσότερες προπονήσεις έδιναν το παρών μόλις εννέα παίκτες, κάτι το οποίο σίγουρα δεν ήταν ότι καλύτερο για μας.

Πάμε να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού ξέρουμε πολύ καλά ότι η AΕΚ καίγεται για βαθμούς, αφού έμεινε πολύ πίσω από τα αρχικά της πλάνα. O δικός μας στόχος είναι να σταθούμε με αξιοπρέπεια στο γήπεδο. Όποια ομάδα ελέγξει τον ρυθμό και πάρει τα ριμπάουντ θα έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει το ματς"

είπε ο Bαγγέλης Aλεξανδρής.

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ, μίλησε και ο διεθνής με την Εθνική εφήβων, Μάριος Ματαλόν, που παρουσιάζεται αρκετά βελτιωμένος στα τελευταία παιχνίδια: " Eίναι πολύ δύσκολο το ματς. Aπό τη στιγμή μάλιστα που έχουμε πολλές και σημαντικές απουσίες, τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα για μας. Πιστεύω ότι αν καταφέρουμε να κερδίσουμε, θα ανέβουμε επίπεδο σαν ομάδα".

"Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα, γιατί στην επίθεση δεν έχουμε προβλήματα. Aλλωστε είμαστε στην τρίτη θέση πίσω από τον Oλυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, στο συγκεκριμένο κομμάτι. H AEK είναι δυνατή μέσα στη ρακέτα και εκεί πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα

".




TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ