STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αναβλήθηκε ο αγώνας Λάρισα - Παναθηναϊκός έπειτα από αίτημα των "πράσινων"

Ο Οκάρο Γουάιτ σε αγώνα του Παναθηναϊκού
Ο Οκάρο Γουάιτ σε αγώνα του Παναθηναϊκού INTIME

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε ότι ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Λάρισα για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Basket League αναβλήθηκε έπειτα από αίτημα του "τριφυλλιού"

Ο αγώνας Λάρισα - Παναθηναϊκός για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Basket League που ήταν προγραμματισμένος για τις 12 Δεκεμβρίου 2021 αναβλήθηκε όπως ενημέρωσε ο ΕΣΑΚΕ έπειτ από αίτημα των "πράσινων".

Με τον Παναθηναϊκό να έχει βάσει προγράμματος τρεις αγώνες στην EuroLeague σε διάστημα έξι ημερών (κατά σειρά - Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ στις 10/12, Αρμάνι Μιλάνο στο Μιλάνο στις 14 Δεκεμβρίου και Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ στις 16 Δεκεμβρίου) οι "πράσινοι" ζήτησαν την αναβολή του αγώνα προκειμένου να μην φορτωθούν ακόμα περισσότερο.

Παράλληλα, ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε κι άλλες αλλαγές στο πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο ΕΣΑΚΕ ανακοινώνει τις εξής αλλαγές στο αγωνιστικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στη Stoiximan Basket League:

*Ο αγώνας Περιστέρι Vitabiotics – Ιωνικός HNC Revolution θα πραγματοποιηθεί στο Κ.Γ. Περιστερίου την Κυριακή 12/12/21 με ώρα έναρξης στις 20:00 (αντί 17.00) και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ-3.

*Ο αγώνας Προμηθέας Πάτρας – Λαύριο Megabolt θα πραγματοποιηθεί στο ΠΕΑΚ Δ. Τόφαλος το Σάββατο 11/12/21 με ώρα έναρξης στις 17.00 και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από το ΕΡΤ SPORTS 3 ERTFLIX (αντί του ΕΡΤ SPORTS ERTFLIX).

*Ο αγώνας Ηρακλής - ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί στο Ιβανώφειο το Σάββατο 11/12/21 με ώρα έναρξης στις 17.00 και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από το ΕΡΤ SPORTS ERTFLIX (αντί της ΕΡΤ-3).

*Κατόπιν αιτήματος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, το οποίο έγινε αποδεκτό από την Επιτροπή Πρωταθλήματος του Συνδέσμου που συνεδρίασε την 7-12-2021, o αγώνας Λάρισα – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναβάλλεται. Θα υπάρξει ενημέρωση για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΛΑΥΡΙΟ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ