EUROLEAGUE

Αναβλήθηκαν τρία παιχνίδια στην EuroLeague

Αναβλήθηκαν τρία παιχνίδια στην EuroLeague
Ο Λουίτζι Ντατόμε σουτάρει σε εντός έδρας αγώνα της Αρμάνι Μιλάνο OLIMPIA MILANO / TWITTER

Η EuroLeague ανακοίνωσε πως αναβλήθηκαν τα παιχνίδια Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης - Αρμάνι Μιλάνο, Άλμπα Βερολίνου - Μπασκόνια και Αναντολού Εφές - Βιλερμπάν λόγω κορονοϊού.

Η EuroLeague Basketball ανακοίνωσε πως τρία παιχνίδια για αυτή την εβδομάδα θα αναβληθούν και θα διεξαχθούν σε διαφορετική ημερομηνία. Η συγκεκριμένη απόφαση, ήρθε κατόπιν αιτήματος των ομάδων, καθώς δεν μπορούσαν να συμπληρώσουν την απαιτούμενη οκτάδα για να αγωνιστούν.

Τα παιχνίδια είναι τα εξής: Ζενίτ - Αρμάνι Μιλάνο, Άλμπα Βερολίνου - Μπασκόνια και Αναντολού Εφές - Βιλερμπάν.

Να τονίσουμε ότι η Άλμπα Βερολίνου προ ολίγου ανακοίνωσε πως βρέθηκαν πέντε ακόμη μέλη της ομάδας θετικά στον κορονοϊό, η Ζενίτ μετά το νέο καταστατικό της EuroLeague θα περιμένει μέχρι να ανακοινωθούν οι ημερομηνίες των αναμετρήσεων με τις Μπασκόνια, Βαλένθια και Αρμάνι Μιλάνο, ενώ η Βιλερμπάν αναμένει και αυτή τις ημερομηνίες τόσο για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όσο και με την Αναντολού Εφές.

Υπενθυμίζουμε ότι η διοργανώτρια αρχή, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, άλλαξε το καταστατικό που προέβλεπε άμεση τιμωρία των ομάδων με ήττα με 0-20 σε περίπτωση που δεν μπορούσαν να δώσουν έναν αγώνα λόγω αδυναμίας σύστασης ρόστερ εξαιτίας του κορονοϊού. Έτσι αυτοί θα είναι οι πρώτοι αγώνες που αναβάλλονται μετά την αλλαγή του καταστατικού.

Έτσι το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου

Ζάλγκιρις - Βαλένθια (20:00)

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Φενέρμπαχτσε (21:00)

Ερυθρός Αστέρας - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:45)

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου

Χίμκι - Μακάμπι Τελ Αβίβ (20:00)

Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός (21:30)

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

Photo Credits: Olimpia Milano / Twitter

TAGS EUROLEAGUE ΖΕΝΙΤ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ