ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Αναντολού Εφές: Σφήνα των Τούρκων στην Βίρτους για Πολονάρα

Αναντολού Εφές: Σφήνα των Τούρκων στην Βίρτους για Πολονάρα
PHOTO CREDITS: FENERBAHCE BEKO ISTANBUL

Η Αναντολού Εφές συνεχίζει να κινείται δυναμικά στην αγορά, με πληροφορίες του SPORT24 να αναφέρουν ότι η τουρκική ομάδα μπήκε σφήνα στην Βίρτους Μπολόνια στην διεκδίκηση του Ακίλε Πολονάρα (31 χρονών, 2.03 μέτρα)

Ο Ακίλε Πολονάρα ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Φενέρμπαχτσε με την Βίρτους Μπολόνια να τον έχει στο στόχαστρο. Ενώ όμως αρκετοί θεωρούσαν δεδομένη την επιστροφή του Ιταλού στην χώρα του, ξαφνικά στην συζήτηση μπήκε σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 η Αναντολού Εφές.

Η κάτοχος της EuroLeague βρίσκεται σε αναζήτηση πάουερ φόργουορντ μετά την αποχώρηση των Άντριεν Μοερμάν και Κρις Σίνγκλετον, έχοντας πλέον σε αυτή την θέση μόνο τον νεοαποκτηθέντα Αμάτ Εμπαγιέ. Κάπως έτσι έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Πολονάρα, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να μπαίνει σφήνα στην Βίρτους.

Αυτό που μένει να φανεί πλέον είναι αν η τουρκική ομάδα μπορεί να δελεάσει τον Ιταλό και να καταφέρει να τον αποτρέψει να επιστρέψει στην χώρα του, αλλά και να τον πείσει να κάνει την μετάβαση από την Φενέρμπαχτσε στην Εφές.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Πολονάρα είχε 10 πόντους, 5.7 ριμπάουντ και 2 ασίστ μέσο όρο σε 26 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα και 7.3 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ μέσο όρο σε 22 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ