ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Αναντολού Εφές: Παρελθόν και επίσημα ο Σίνγκλετον

Ο Κρις Σίνγκλετον στη γραμμή των βολών
Ο Κρις Σίνγκλετον στη γραμμή των βολών PHOTO CREDITS: ANADOLU EFES ISTANBUL

Η Αναντολού Εφές αποχαιρέτησε τον Κρις Σίνγκλετον έπειτα από τρία χρόνια, με τον Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ να βρίσκεται και επίσημα πλέον σε αναζήτηση ομάδας.

Ένας μεγάλος κύκλος έκλεισε για την Αναντολού Εφές, η οποία αποχαιρέτησε τον Κρις Σίνγκλετον (33 χρονών, 2.06 μέτρα), με τον 33χρονο φόργουορντ/σέντερ να βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση ομάδας.

Το συμβόλαιο του Σίνγκλετον ολοκληρώθηκε φέτος, με την τουρκική ομάδα να έχει κάνει σαφές ότι δεν σκόπευε να το ανανεώσει. Το γεγονός αυτό ωστόσο επισημοποιήθηκε με την ανακοίνωσε της Εφές, η οποία αποχαιρέτησε τον Αμερικανό, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του.

Ο Σίνγκλετον αγωνιζόταν στην Εφές από το 2019. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 6.5 πόντους και 4.4 ριμπάουντ μέσο όρο σε 25 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα και 3.9 πόντους και 2.8 ριμπάουντ μέσο όρο σε 17 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague, ανεβάζοντας ωστόσο κατακόρυφα την απόδοσή του στο Final Four του Βελιγραδίου, όπου η Εφές κατέκτησε για δεύτερη σερί χρονιά την EuroLeague.

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ