ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Αναντολού Εφές: Κοντά στην επέκταση συμβολαίου ο Ντάνστον, απομακρύνεται ο Νίμπο

Αναντολού Εφές: Κοντά στην επέκταση συμβολαίου ο Ντάνστον, απομακρύνεται ο Νίμπο
ANADOLU EFES

Ο Μπράιαν Ντάνστον συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις με την Αναντολού Εφές και σύμφωνα με το Basketnews βρίσκεται κοντά στην επέκταση του συμβολαίου του με την τουρκική ομάδα.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Αναντολού Εφές συνεχίζονται με την πρόκριση στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος, ωστόσο στην ομάδα ρίχνουν ματιές στην επόμενη σεζόν και την στελέχωση του ρόστερ. Ένα από τα ονόματα που είχαν ακουστεί είναι και αυτό του Τζος Νίμπο ο οποίος έκανε εξαιρετική σεζόν με την Ζάλγκιρις.

Η αγωνιστική άνοδος του Μπράιαν Ντάνστον τόσο στο Final Four όσο και μετά από αυτό έχουν φέρει την ομάδα στο σημείο να σκέφτεται την επέκταση συμβολαίου με τον Αμερικανό σέντερ, όπως αναφέρει το Basketnews επικαλούμενο τουρκικά Μέσα και δικές του πληροφορίες. Αυτή η εξέλιξη σε περίπτωση που συμβεί, βάζει φρένο σε πιθανή μεταγραφή του Νίμπο.

Ο Ντάνστον είναι ο αρχηγός της ομάδας τα τελευταία χρόνια και μάλιστα την έχει οδηγήσει σε δύο συνεχόμενες κατακτήσεις της EuroLeague. Φέτος στη διοργάνωση είχε μέσο όρο 7.1 πόντους και 3.2 ριμπάουντ.

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ