ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Αναντολού Εφές, Αταμάν: "Μιλάμε με τον Κλάιμπερν, είμαστε κοντά σε συμφωνία"

Ο Εργκίν Αταμάν σε στιγμιότυπο από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό
Ο Εργκίν Αταμάν σε στιγμιότυπο από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό EUROKINISSI SPORTS

Ο Εργκίν Αταμάν παραδέχθηκε σε συνέντευξή του ότι η Αναντολού Εφές βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Γουίλ Κλάιμπερν, ενώ πρόσθεσε ότι δύσκολα θα μείνει ο Φίλιπ Πέτρουσεβ.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν συνηθίζει να κρύβεται. Το έδειξε αυτό και σε συνέντευξη που έδωσε σε τουρκικό ΜΜΕ, αφού δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι η Αναντολού Εφές βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Γουίλ Κλάιμπερν, επιβεβαιώνοντας τις αναφορές των ευρωπαϊκών ΜΜΕ.

Ο Τούρκος τεχνικός παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και με τον δημοσιογράφο να τον ρωτάει αν ισχύουν τα ονόματα που έχουν συνδεθεί με την Εφές, απάντησε χαρακτηριστικά: "Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με πολύ καλούς παίκτες. Μιλάμε με τον Γουίλ Κλάιμπερν και είμαστε κοντά σε συμφωνία, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Θα προσθέσουμε ακόμα έναν-δύο παίκτες".

Ο Αταμάν στην συνέχεια πρόσθεσε ότι ο Φίλιπ Πέτρουσεβ κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσει, σε ένα γεγονός που ίσως συνδέεται με το ενδιαφέρον για τον Τζος Νίμπο που διέρρευσε: "Η προσφορά του Πέτρουσεβ στην ομάδα δεν συνάντησε τις προσδοκίες μας φέτος και ίσως τον αντικαταστήσουμε με κάποιον άλλο παίκτη".

Κλείνοντας, ο Τούρκος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι οι ενδεχόμενες προσθήκες δεν σημαίνουν απαραίτητα ότι η κάτοχος της EuroLeague θα προχωρήσει σε ολική αναδόμηση, παρά το μεγάλο σε ηλικία ρόστερ της: "Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία παίκτες δεν είναι απαραίτητο να αποχωρήσουν. Μπορούμε να βρούμε ρόλο σε 12-13 παίκτες. Θα συζητήσουμε με όλους τους παίκτες μας στο τέλος της σεζόν".

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ