ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Αναντολού Εφές: Ανατροπή στην υπόθεση του Ρόλαντς Σμιτς, κοντά σε συμφωνία με τους Τούρκους

Ο Ρόλαντς Σμιτς
Ο Ρόλαντς Σμιτς ZALGIRIS KAUNAS

Ο Ρόλαντς Σμιτς όδευε προς τη Μονακό, ωστόσο η υπόθεση φαίνεται να παίρνει διαφορετική τροπή, με τον Λετονό φόργουορντ να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Αναντολού Εφές, σύμφωνα με νέα ισπανικά δημοσιεύματα.

Από τη Βαλένθια στη Μονακό και από εκεί στην Αναντολού Εφές. Το μεταγραφικό σίριαλ με τον Ρόλαντς Σμιτς καλά κρατεί, με τον Λετονό φόργουορντ να παρουσιάζεται προ των πυλών του "Sinan Erdem", σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από την Ισπανία.

Σύμφωνα με τον Τσέμα Ντε Λούκας, ο Σμιτς βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους Τούρκους που είναι έτοιμοι να του προσφέρουν τριετές συμβόλαιο, για να αφήσει τη Ζάλγκιρις και να αγωνίζεται με τα μπλε της Εφές τη νέα σεζόν:

"Ο Ρόλαντς Σμιτς κοντά στην υπογραφή τριετούς συμφωνίας με την Αναντολού Εφές. Όχι στη Βαλένθια, όχι στη Μονακό", σημειώνει ο Ισπανός δημοσιογράφος.

Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος όδευε προς τη Μονακό, η οποία ήταν διατεθειμένη να πληρώσει το buy-out του συμβολαίου του με τους Λιθουανούς και να τον εντάξει στο δυναμικό της, αρπάζοντάς τον από τη Βαλένθια που προσδοκούσε και εκείνη την υπογραφή του.

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ