ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αναμονή που... σκοτώνει

Οι συνεχόμενες διακοπές... σκοτώνουν την ομάδα της Λάρισας. Ξεκίνησαν οι προπονήσεις την Τετάρτη

Το κύπελλο, το All-Star game, η Ευρωλίγκα και το... Πάσχα αυξάνουν κατά πολύ τη διάρκεια του πρωταθλήματος, που παρότι έχει μόλις πέντε αγωνιστικές για το τέλος, θα διαρκέσει ακόμη δύο μήνες.
Τα πράγματα οπότε για τους Λαρισαίους αντί να γίνουν ευκολότερα, γίνονται... δυσκολότερα καθώς τα αποθέματα υπομονής των παικτών στερεύουν. Για αυτό και τις τελευταίες ημέρες "φουντώνουν" οι φήμες για αποχώρηση ορισμένων, που θέλουν να ακολουθήσουν το δρόμο που χάραξαν οι Μάικ Κινγκ και Αλέξανδρος Σιγκούνας.

Συγκεκριμένα οι Σούλτζε και Καστλ έχουν καλές προτάσεις στα χέρια τους και δεν αποκλείεται να τα "μαζέψουν" από τον κάμπο για να συνεχίσουν την καριέρα τους στο εξωτερικό, αφήνοντας την... Ολύμπια να περιμένει το φινάλε του πρωταθλήματος.

Άλλωστε επί της ουσίας η χρονιά είναι "τελειωμένη" για τους Λαρισαίους που έχουν κατά ένα μεγάλο ποσοστό εξασφαλίσει την παραμονή τους. Κι αυτό γιατί τα Τρίκαλα πρέπει να κάνουν τρεις νίκες στα τελευταία πέντε ματς κι οι ίδιοι να μην κερδίσουν ούτε την ΑΕΚ, ούτε την ΑΕΛ, ούτε τον Πανιώνιο στο γήπεδο τους.

Στο μεταξύ αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη ξεκίνησαν οι προπονήσεις στο κλειστό της Νεάπολης, χωρίς τη συμμετοχή του Μάριου Μπατή που τραυματίστηκε στο ματς με την Καβάλα και θα ξεκινήσει να γυμνάζεται την ερχόμενη βδομάδα.






TAGS ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ