ΑΡΗΣ

Αναλαμβάνει ο Πρίφτης

Αναλαμβάνει ο Πρίφτης
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Πρίφτης θα είναι όπως φαίνεται ο νέος τεχνικός του Άρη και δεν αποκλείεται ακόμα και αύριο να υπάρξει οριστική εξέλιξη και ανακοίνωση από την ΚΑΕ.

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν αποκλείεται ακόμα και από αύριο να αποτελεί τον νέο τεχνικό του Άρη με την σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ. Η μεταξύ των δύο πλευρών ταύτιση και διάθεση συμφωνίας είχε φανεί από την συνάντηση της Δευτέρας στην Θεσσαλονίκη και όλα δείχνουνε πως είναι έτοιμη να γίνει πράξη.

Ένα φλερτ που είχε ξεκινήσει στα τέλη του 2013 και δεν ολοκληρώθηκε με επιτυχία φαντάζει γραφτό να ολοκληρωθεί τώρα κάτι παραπάνω από έξι μήνες μετά.

Σήμερα υπήρξε νέα επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών όπου διαφάνηκε εκτός από ταύτιση απόψεων και διάθεση να ξεπεραστούν και οι όποιες λεπτομέρειες απομένουν που θα το οδηγήσουν το φλερτ σε γάμο.

Για αυτό και δεν αποκλείεται αύριο να υπάρξει οριστική επικοινωνία του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, με τον Δημήτρη Πρίφτη και να ακολουθήσει νέο – δεύτερο – ταξίδι του Έλληνα τεχνικού μέσα σε πέντε μέρες στην Θεσσαλονίκη.

Αυτό με το οποίο θα ολοκληρωθεί η συμφωνία και θα πέσουν οι υπογραφές που θα σημάνουν την έναρξη μίας συνεργασίας δύο ετών και παράλληλα τον σχεδιασμό του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ