ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Ανακοινώθηκε ο Άρνολντ

Ανακοινώθηκε ο Άρνολντ
Άρνολντ

Ο Τζέιμι Άρνολντ πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα των Δυτικών Προαστίων

Το δελτίο του 34χρονου φόργουορντ αναμένεται να εκδοθεί την Τετάρτη (7/10) ανήμερα της αναμέτρησης του Περιστερίου με τη Νήαρ Ηστ για το Κύπελλο Ελλάδας.
Η ανακοίνωση του Περιστερίου αναφέρει: "Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου ανακοινώνει τη απόκτηση του Αμερικανού, με διαβατήριο Ισραήλ, Jamie Arnold.

Ο 34χρονος αθλητής πέρασε με επιτυχία όλα τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε και αναμένεται (το δελτίο του θα εκδοθεί ανήμερα του αγώνα) να είναι στη διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλου για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της περιόδου κόντρα στη Νήαρ Ηστ, την Τετάρτη (7/10) στην Καισαριανή για το Κύπελλο Ελλάδας".

Who is Who


Επαιξε στο Κολέγιο Ουιτσίτα Στέιτ (1993-97) και έπειτα μετακόμισε στο Βέλγιο (Χούταλεν). Στο Ισραήλ η πρώτη του ομάδα ήταν η Χάποελ Γκαλίλ Ελιόν (1998-2000). Το Δεκέμβριο του 2000 αποδεσμεύτηκε και μετακόμισε στη Γαλλία για λογαριασμό της Εβρε. Ακολούθησαν: η Κύπος (Κεραυνός Λευκωσίας την περίοδο 2001-02), η Σλοβενία (ΚΡΚΑ Νόβο Μέστο την περίοδο 2002-03), η Ισπανία (Μπανταλόνα από το 2003 ως το 2005), για να επιστρέψει στο Ισραήλ το 2005, όπου φόρεσε για δυο χρόνια τη φανέλα της Μακάμπι. Την περίοδο 2006-07 έπαιξε στη Χάποελ Ιερουσαλήμ και πέρυσι (μέχρι το Φεβρουάριο) στη Βίρτους Μπολόνια.

Εχει κερδίσει ένα πρωτάθλημα με την ΚΡΚΑ, δύο Πρωταθλήματα με τη Μακάμπι και ένα Κύπελλο. Επαιξε με τη Μακάμπι στον τελικό της Ευρωλίγκας το 2006 (ήττα από την ΤΣΣΚΑ 73-69) και ήταν δεύτερος σκόρερ της ομάδας του με 14 πόντους.







TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ