ΙΚΑΡΟΣ

Ανακοίνωση Ικάρου για αξιοπιστία και ισονομία

Ανακοίνωση Ικάρου για αξιοπιστία και ισονομία
INTIME SPORTS

Ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει ότι έχει κερδίσει το ευ αγωνίζεσθαι μέσα στα παρκέ την τελευταία τριετία, εξέδωσε ο Ίκαρος Καλλιθέας

Ο Ίκαρος Καλλιθέας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία θέλησε να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα σχετικά με την αξιοπιστία και την ισονομία στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ.

Aναλυτικά, η ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο Σταύρος Ελληνιάδης:

"Ο ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ στην τρίχρονη παρουσία του στην Α1 έχει αναφερθεί ελάχιστες φορές σε θέματα διαιτησίας, ακόμη και στην πρώτη του σεζόν, στη διάρκεια της οποίας είχε επτά συνεχόμενες ήττες κι είχε βρεθεί στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο ΙΚΑΡΟΣ έχει κερδίσει το «ευ αγωνίζεσθαι» με την χρόνια παρουσία του στους αγωνιστικούς χώρους, με τις (εντός του παρκέ άξιες και συνεχείς) ανόδους του από τη Β ΕΣΚΑΝΑ στην Α1, με την πλήρη τήρηση των οικονομικών όρων του κανονισμού Πρωταθλήματος και με την άριστη φιλοξενία όλων των ομάδων και των οπαδών τους τόσο στις νίκες όσο και στις ήττες, φαινόμενο σπάνιο στα Ελληνικά Αθλητικά χρονικά.

Πιστεύουμε στην αξιοπιστία και στην ισονομία, αξίες οι οποίες έχουν καταλυθεί πλήρως στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Θα περιμέναμε, λοιπόν, την σιωπή αυτών που δεν τηρούν τίποτα επί του κανονισμού και είναι μόνιμοι παραβάτες των νόμων, αντί να δεχόμαστε προπηλακισμούς και να ακούμε κραυγές «αδικίας».

Ο αθλητικός διευθυντής του Ικάρου

Σταύρος Ελληνιάδης".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ