ΕΣΑΚΕ

Ανακοίνωση ΕΣΑΚΕ: "Δικαίωμα συμμετοχής σε ΑΕΚ και Άρη στο νέο πρωτάθλημα"

Ανακοίνωση ΕΣΑΚΕ: "Δικαίωμα συμμετοχής σε ΑΕΚ και Άρη στο νέο πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Πράσινο φως σε ΑΕΚ και Άρη άναψε ο ΕΣΑΚΕ, για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της σεζόν 2022/23. Την Παρασκευή (1/7) ενημέρωση για Απόλλωνα Πάτρας και Λάρισα.

Αυτό που κυκλοφόρησε ως πληροφορία το πρωί της Πέμπτης (30/6), ο ΕΣΑΚΕ το επιβεβαίωσε με ενημέρωσή του το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

"Τo Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ έκανε δεκτή την εισήγηση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης σχετικά με την πλήρωση από την ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014 και την ΑΡΗΣ 2003 ΚΑΕ των κριτηρίων και των προϋποθέσεων του Κανονισμού του άρθρου 105 παρ. 4 του ν. 2725/1999 για την απόκτηση δικαιώματος συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 και χορήγησε στις ανωτέρω ΚΑΕ δικαίωμα συμμετοχής στο ανωτέρω Πρωτάθλημα" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, που αφήνει εκτός τον Απόλλωνα Πάτρας και την Λάρισα. Γι' αυτές τις δύο ομάδες θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση την Παρασκευή (1/7).

Οι Θεσσαλοί, πάντως, αντιδρούν με την διαχείριση της κατάστασης από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος και λένε πως θα στραφούν απευθείας στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την δικαίωσή τους.

TAGS ΕΣΑΚΕ ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ