ΙΚΑΡΟΣ

Ανακοίνωσε τον Πρίφτη ο Ίκαρος

Ανακοίνωσε τον Πρίφτη ο Ίκαρος
INTIME SPORTS

Την ανάληψη της τεχνική ηγεσίας της ομάδας από τον Δημήτρη Πρίφτη, ανακοίνωσε επίσημα η ΚΑΕ Ίκαρος

Μετά από διαπραγματεύσεις περίπου 10 ημερών, ο Δημήτρης Πρίφτης είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής του Ικάρου Καλλιθέας.

Ο έμπειρος προπονητής υπέγραψε το μονοετές συμβόλαιο του και πλέον για το επόμενο διάστημα θα βρίσκεται σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία με τα στελέχη του συλλόγου από την απέναντι όχθη του Ατλαντικού.

Κι αυτό γιατί από το 2008 ανήκει στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Ελλάδας και θα δώσει το «παρών» στο Προολυμπιακό τουρνουά της Βενεζουέλας.

"Χαιρόμαστε πολύ για τη συμφωνία με έναν από τους καλύτερους νέους Έλληνες προπονητές", ήταν η πρώτη κουβέντα του ιδιοκτήτη του Ικάρου Δημήτρη Αγγελόπουλου: "Ο Δημήτρης παρουσίασε σπουδαίο έργο την τελευταία διετία στην Καβάλα και κουβαλάει σημαντικές εμπειρίες από την θητεία του ως βοηθός τόσο στην Εθνική, όσο και σε σπουδαίες ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Άρης.

Στις συζητήσεις μας διαπιστώσαμε πως η φιλοσοφία μας ταιριάζει και κοινός στόχος είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, πάντοτε στο οικονομικό πλαίσιο που επιβάλλει η δύσκολη κατάσταση στη χώρα μας. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα κι ελπίζουμε να μείνει μαζί μας για πολλά χρόνια".

Από την πλευρά, του ο Δημήτρης Πρίφτης ήταν σαφέστατα χαρούμενος με την εξέλιξη των πραγμάτων: "Όλα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα, καθώς στις λίγες επαφές που είχαμε με τον κύριο Αγγελόπουλο και τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου, είδα πολλά πράγματα που με ικανοποίησαν. Η ομάδα θέλει να συνεχίσει να βαδίζει με συνέπεια και με μικρά βήματα, στοιχεία απαραίτητα για την καλή λειτουργία της.

Θα χτίσουμε σιγά σιγά το ρόστερ, αναλογιζόμενοι τις δυσκολίες της εποχής και με γνώμονα να αποκτήσουμε παίκτες οι οποίοι έχουν διάθεση για δουλειά και διάκριση μέσω της ομαδικής επιτυχίας.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ίκαρο, καθώς συν τοις άλλοις διαδέχομαι δύο καλούς μου φίλους και εξαιρετικούς προπονητές, τον Άρη Λυκογιάννη και τον Θανάση Σκουρτόπουλο. Θα κάνω ότι είναι δυνατόν, ώστε η ομάδα να έχει μια πετυχημένη σεζόν".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ