ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017

Ανακοίνωσε τον Κένι Χολ ο ΓΣΛ - Φάρος 2017, χάλασε του Κουμπούρα

Ανακοίνωσε τον Κένι Χολ ο ΓΣΛ - Φάρος 2017, χάλασε του Κουμπούρα

Εναν εξαιρετικό ψηλό που άφησε καλές εντυπώσεις με τη φανέλα του Κοροίβου απέκτησαν οι νεοφώτιστοι στη Stoiximan.gr Basket League. "Κόλλησε" η μεταγραφή του Κουμπούρα.

Παίκτης του ΓΣΛ - Φάρου 2017 έγινε και επίσημα το πρωί του Σαββάτου (19/8) ο Κένι Χολ, ο Αμερικανός ψηλός που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Stoiximan.gr Basket League με τη φανέλα του Κόροιβου Αμαλιάδας. Ο Χολ είχε 13.4 πόντους και 6.7 ριμπάουντ ανά αγώνα, με αποτέλεσμα να είναι ο τέταρτος σκόρερ και ο τέταρτος ριμπάουντερ της κορυφαίας κατηγορίας του ελληνικού μπάσκετ. Η άφιξή του στη Λάρισα για λογαριασμό της νεοφώτιστης ομάδας αναμένεται την ερχόμενη Πέμπτη.

Αυτός που δεν πρόκειται, από την άλλη, να ταξιδέψει στην πόλη της Θεσσαλίας είναι ο Φάνης Κουμπούρας, με τον οποίο υπήρχε αρχική συμφωνία για διετές συμβόλαιο. Οι δυο πλευρές δεν τα βρήκαν όταν έγινε προσπάθεια αναπροσαρμογής των όρων, με αποτέλεσμα ο πολύπειρος γκαρντ να βρίσκεται πλέον μία ανάσα από το "ναι" στον Ιπποκράτη Κω που αγωνίζεται στη Β' Εθνική κατηγορία.

TAGS ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ