ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωσε Γεωργάκη, Κουτσουκέρα ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε Γεωργάκη, Κουτσουκέρα ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Γιώργου Γεωργάκη στον Ολυμπιακό για τα επόμενα τρία χρόνια. Προστέθηκε στο τεχνικό τιμ της ομάδας, ο Κουτσουκέρας

Ο Γιώργος Γεωργάκης αφού έπεισε για τις ικανότητες του, έμεινε στο ρόστερ του Ολυμπιακού, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 21χρονος σέντερ πήρε μέρος στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Καρπενήσι κι άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο τελευταίος, εισηγήθηκε την μεταγραφή του και έτσι ολοκληρώθηκε, υπογράφοντας συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Να υπενθυμίσουμε ότι το 2010 ο Γεωργάκης είχε υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την Ένωση Καβάλας. Έχει γεννηθεί στις 18 Μαρτίου του 1991, έχει ύψος 2.04μ. και παίζει στη θέση "5".

"Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Γεωργάκη. Ο 21άχρονος σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας", ανέφερε η λιτή ανακοίνωση της ομάδας.

Επίσης στο προπονητικό τιμ της ομάδας προστέθηκε ο Βαγγέλης Κουτσουκέρας. Ο 46χρονος προπονητής (γεννήθηκε στις 6/12/1966), είναι πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, ως αθλητής έχει φορέσει την φανέλα της Ολύμπιας Λάρισας και του ΓΑΣ Κομοτηνής, ενώ από νεαρή ηλικία μπήκε στον χώρο της προπονητικής.

Έχει αναδειχθεί δυο φορές πρωταθλητής στην Γ Εθνική με την ομάδα Α.Σ. Τρίκαλα αλλά και με την ΕΑΛ, με τις οποίες συνέχισε να κάθεται στον πάγκο και κατά την παρουσία τους στην Β Εθνική κατηγορία, ενώ έχει κάτσει στον πάγκο της Ολύμπια Λάρισας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ