EUROCUP

Η Τουρκ Τέλεκομ βρήκε τη σωστή φωτογραφία και ανακοίνωσε τον Χάρισον

Ο Άαρον Χάρισον με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε αγώνα κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο για την Euroleague | 14 Οκτωβρίου 2020
Ο Άαρον Χάρισον με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε αγώνα κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο για την Euroleague | 14 Οκτωβρίου 2020 EUROKINISSI SPORTS

Μετά από μία σεζόν που αγωνίστηκε στην Ελλάδα φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Άαρον Χάρισον μετακομίζει στην Τουρκ Τέλεκομ όπου θα έχει για συμπαίκτη έναν ακόμα πρώην ερυθρόλευκο, τον Οκτάβιους Έλις.

Η Τουρκία θα αποτελέσει το νέο μπασκετικό σταθμό στην καριέρα του Άαρον Χάρισον. Ο 26χρονος Αμερικανός φόργουορντ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον Ολυμπιακό στην Euroleague αλλά δεν μπόρεσε να προσφέρει αυτά που ανέμεναν οι άνθρωποι της ομάδας και έτσι αποχώρησε από το μεγάλο λιμάνι, με την Τουρκ Τέλεκομ να κάνει γνωστό το βράδυ της Παρασκευής πως ήρθε σε συμφωνία μαζί του.

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Χάρισον από την τουρκική ομάδα έγινε με περιπετειώδες τρόπο. Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά αφότου έκανε τη σχετική ανάρτηση στο Twitter, κατέβασε από τον επίσημο λογαριασμό της το τιτίβισμα.

Κάτι που ήταν απολύτως επιβεβλημένο αφού έκαναν γκάφα, ανεβάζοντας photo άλλου μπασκετμπολίστα, για την ακρίβεια του Άντριου Χάρισον που τον... βάφτισαν Άαρον!

Το ποστάρισμα της Τουρκ Τέλεκομ για την απόκτηση του Άαρον Χάρισον
Το ποστάρισμα της Τουρκ Τέλεκομ για την απόκτηση του Άαρον Χάρισον

Μετά από μισή ώρα, ανέβηκε πάντως η φωτογραφία του... σωστού Χάρισον, για να ολοκληρωθεί έτσι και τυπικά το θέμα της μετακόμισής του από την Ελλάδα στην Τουρκία.

Ο Αμερικανός φόργουορντ θα αγωνιστεί έτσι στην Τουρκία και στο Eurocup τη νέα αγωνιστική σεζόν, όπου εκεί θα έχει για συμπαίκτη τον Οκτάβιους Έλις, με τον οποίο μοιράστηκε τα αποδυτήρια στο ΣΕΦ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Να σημειωθεί πως ο Χάρισον ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν στην Euroleague με μέσο όρο 6,5 πόντους (41,5% στα σουτ δύο πόντων και 26,6% στα σουτ τριών πόντων) και 1,8 ριμπάουντ σε 17:30 λεπτά συμμετοχής.

TAGS EUROCUP ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ