ΜΑΡΟΥΣΙ

Ανακοίνωσε Ντονέλ Τέιλορ

Το Μαρούσι ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντονέλ Τέιλορ. Δεκαπέντε ημέρες εκτός ο Χριστόφορος Στεφανίδης

Ο Αμερικανός γκαρντ (1.96, 25) θα πάρει τη θέση του Τζέισον Πάρκερ, ο οποίος έχει ήδη αναχωρήσει για τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ο Τέιλορ -που θα κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στην Ολύμπια Λάρισας- δεν παρακολούθησε το ματς με την Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, στο οποίο ο... προκάτοχος του εξελίχθηκε στον μοιραίο παίκτη κάνοντας ένα καθοριστικό λάθος στα τελευταία δευτερόλεπτα κι ενώ η διαφορά ήταν στους 5 πόντους.

Στο Μαρούσι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον επαγγελματισμό του Πάρκερ, ο οποίος όμως δεν προσαρμόστηκε στο ρόλο του και για αυτό αποχώρησε δίνοντας τη θέση του στον Τέιλορ, ο οποίος προτιμήθηκε για την ικανότητα του στο σκοράρισμα. Ο πρώην παίκτης των Ουίζαρντς είναι ένας παίκτης που παίζει κυρίως στο "2", αλλά μπορεί να προσφέρει λύσεις στο "1" και στο "3".

Άλλωστε κουβαλάει και δύο χρόνια εμπειρίας στο ΝΒΑ, όπου μάλιστα αγωνίστηκε για 98 ματς. Αν και δεν έγινε ποτέ ντραφτ, υπέγραψε συμβόλαιο στους Ουίζαρντς, προσφέροντας λύσεις πίσω από το all-star δίδυμο των Γκίλμπερτ Αρίνας και Καρόν Μπάτλερ.

Ο 25χρονος γκαρντ που προέρχεται από το κολέγιο UAB (Alabama at Birmingham) στην καριέρα του στο ΝΒΑ είχε 2.7 πόντους, 1.1 ριμπάουντ και 0.9 ασίστ σε 8.5 λεπτά συμμετοχής, έχοντας παράλληλα ξεκινήσει δύο φορές στη βασική πεντάδα. Το ρεκόρ πόντων του είναι οι 15 πόντοι κόντρα στους Χοκς (11/1/2006), ενώ την ίδια χρονιά απέναντι στους Κινγκς είχε μοιράσει 6 ασίστ (5/3/2006).

Στο μεταξύ στο Μαρούσι πικράθηκαν λιγότερο με τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Eurocup, από ότι με τον τραυματισμό του Χριστόφορου Στεφανίδη. Ο 27χρονος γκαρντ χτύπησε σε κρίσιμο σημείο (όταν οι γηπεδούχοι είχαν στα χέρια του μια διαφορά πέντε πόντων, με τους Ρώσους να κάνουν το δικό τους σερί μετά την αποχώρηση του), με την πρώτη ιατρική γνωμάτευση να κάνει λόγο για αποχή 15 ημέρων.

Το απόγευμα της Τετάρτης αναμένεται να περάσει από μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η έκταση της θλάσης στο γαστροκνήμιο.

Το νέο πρόβλημα της ομάδας -που κόντρα στην Σπαρτάκ έπαιξε χωρίς τους Χαραλαμπίδη, Μαυροειδή και με τον Τζάζβιν ανέτοιμο- προβληματίζει το τεχνικό τιμ, που από τη μεριά του ψάχνει στην κοινοτική αγορά για την ανέρευση ενός πλέι-μέικερ.

Οπότε γίνεται κατανοητό ότι η απουσία του Στεφανίδη από την περιφερειακή γραμμή, δυσχαιρένει το έργο των "κιτρινόμαυρων" που μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, μπορούν να συγκεντρωθούν στο ελληνικό πρωτάθλημα, που εν τω μεταξύ συνεχίζεται με μια τριάδα δύσκολων παιχνιδιών.














TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ