ΙΚΑΡΟΣ

Ανακοίνωσε Καλαμπόκη ο Ίκαρος

Ανακοίνωσε Καλαμπόκη ο Ίκαρος

Την απόκτηση του Γιάννη Καλαμπόκη ανακοίνωσε κι επισήμως ο Ίκαρος, κάνοντας ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά... μπαμ του φετινού καλοκαιριού.

Στον Ίκαρο προσπαθούσαν εδώ και καιρό να πείσουν τον Γιάννη Καλαμπόκη να πει το "ναι", κάτι που τελικά επιτεύχθηκε και οι νεοφώτιστοι ανακοίνωσαν επισήμως την απόκτηση του Έλληνα παίκτη.

Το... κάστρο έπεσε, ο Γιάννης Καλαμπόκης είπε το "ναι" και ο Ίκαρος έκανε μία πολύ μεγάλη μεταγραφή, φέρνοντας τον Έλληνα άσο στην Καλλιθέα. Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη έκανε τη δική της υπέρβαση και τελικά υπέγραψε για δύο χρόνια έναν από τους κορυφαίους Έλληνες παίκτες.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, οι δύο πλευρές υπέγραψαν το συμβόλαιο συνεργασίας τους, παρουσία και του προπονητή της ομάδας Άρη Λυκογιάννη.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Γιάννης Καλαμπόκης σχολίασε: "Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος από αυτή την εξέλιξη. Από την πρώτη στιγμή είδα πως οι άνθρωποι του Ικάρου ήταν πολύ σοβαροί κι ειλικρινείς απέναντι μου.

Παράλληλα η πρόταση που μου έγινε ήταν πολύ καλή και σε συνδυασμό με την ανοδική πορεία που έχει η ομάδα τα τελευταία χρόνια, έκρινα πως θα ενταχθώ σε μια εξαιρετική κατάσταση. Είναι ένας σύλλογος που κάνει σταθερά βήματα προς τα πάνω και το μομέντουμ ήταν το κατάλληλο για να έρθω.

Ο Ίκαρος με τον τρόπο που δουλεύει και με την ραγδαία εξέλιξη έχει καταφέρει να κάνει αίσθηση στο χώρο του μπάσκετ του και πιστεύω πως μπορούμε και στην Α1 να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Παροτρύνω μάλιστα κάθε παίκτη που θέλει να ενταχθεί σε ένα υγιές και άκρως μπασκετικό περιβάλλον, να έρθει στον Ίκαρο!".

Ο έμπειρος άσος δεν παρέλειψε να κάνει μια αναφορά και στην πρώην ομάδα του: Τα τρία χρόνια που έπαιξα στον Πανιώνιο θα τα θυμάμαι με μεγάλη χαρά. Μπορεί οι δρόμοι μας να χώρισαν, αλλά εύχομαι ότι καλύτερο στον Πανιώνιο".

Από την πλευρά του, ο Άρης Λυκογιάννης υποστήριξε: " Είναι περιττό να μιλήσουμε για την αξία του Καλαμπόκη, καθώς είναι γνωστή σε όλο το χώρο του μπάσκετ. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας που αποκτήσαμε έναν Έλληνα παίκτη κορυφαίου επιπέδου, με θητεία στην Εθνική ομάδα και τόσες παραστάσεις τόσο από την Α1, όσο και από την Ευρωλίγκα.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα, του ευχόμαστε να είναι υγιής και τον περιμένουμε από τον Αύγουστο να δουλέψει σκληρά, μαζί με τους συμπαίκτες του, καθώς η περίοδος της προετοιμασίας είναι πάρα πολύ σημαντική".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ