EUROLEAGUE

Αναχώρησε για το Βίλνιους

Αναχώρησε για το Βίλνιους
Σεραπίνας

Αναχώρησε τα ξημερώματα για το Βίλνιους. "Έχω έξτρα κίνητρο έναντίον της Λιέτουβος", είπε ο Σεραπίνας

Οι παίκτες συγκεντρώθηκαν από τις 3:00 στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για λίγη ώρα με τους εκπροσώπους του Τύπου. Ο Λιθουανός άσος των "κιτρίνων", Σιμόνας Σεραπίνας, είπε για το ματς με τους συμπατριώτες του: " Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, η οποία βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο δυναμικότητας μ΄ εμάς. Είναι ιδιαίτερα σκληρή κι εμείς από την πλευρά μας, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες, οι οποίοι αρέσκονται πολύ στις ατομικές προσπάθειες, μοιράζουν γρήγορα την μπάλα και συνεπώς μπορούν να κάνουν την ζημιά στην οποιαδήποτε αντίπαλη άμυνα".

" Ο προπονητής είναι καινούριος κι είναι αλήθεια ότι δεν τον έχω παρακολουθήσει πολύ. Φτάσαμε πολύ κοντά στο να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό, το απόγευμα του Σαββάτου, παίξαμε πολύ καλά και θεωρώ ότι βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα και σαφώς παρουσιάζουμε καλύτερο πρόσωπο".

Τελειώνοντας, ο έμπειρος άσος, εξήγησε ότι έχει ένα έξτρα κίνητρο για να νικήσει τη Λιέτουβος: " Θέλουμε να κερδίσουμε την Λιετούβος. Σίγουρα, αποτελεί έξτρα κίνητρο για ‘μένα το γεγονός ότι αγωνιζόμουν στην Ζαλγκίρις Κάουνας, η οποία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της Λιετούβος. Δεν ξεχνάω αυτά τα παιχνίδια, τα οποία έχουν ιδιαίτερη σημασία για μένα, ωστόσο εμείς καλούμαστε πλέον να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

Μότολα: " Μαθαίνουμε από τα λάθη μας"
Μιλώντας για την προσεχή αντίπαλο του Άρη, ο σέντερ της ομάδας, Χάνο Μότολα, εξήγησε ότι πρόκειται για ένα σύνολο που δεν τα παρατάει ποτέ.

" Τους γνωρίζω από πέρυσι και ξέρω ότι η Λιετούβος είναι μία πολύ καλή ομάδα, η οποία παρουσιάζει δύο διαφορετικά πρόσωπα στους εντός και τους εκτός έδρας αγώνες της. Πάντως, το παιχνίδι της είναι οργανωμένο και το στοιχείο-"κλειδί" της είναι ότι αγωνίζεται κάθε φορά σαν ο αγώνας της αυτός να είναι δίχως αύριο".

Για τον Άρη, είπε: " Εμείς μαθαίνουμε από τα λάθη μας, σεβόμαστε οπωσδήποτε τον αντίπαλό μας κι είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, προκειμένου να φύγουμε στο τέλος νικητές".

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του Άρη και με τα συνεχή ταξίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη: " Το πρόγραμμα είναι κανονικό, δεν υπάρχει για την ώρα κούραση από τα ταξίδια", ενώ μίλησε και για το ματς με τον Παναθηναϊκό: " Το Σάββατο βρεθήκαμε πολύ κοντά στο να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό, μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, ωστόσο κάποιες λεπτομέρειες στο παιχνίδι μας, δεν επέτρεψαν τελικά να πάρουμε τη νίκη".












TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ