ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναχώρησε για τις ΗΠΑ ο Μακ, παρελθόν από τον Παναθηναϊκό

Ο Σέλβιν Μακ με την φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Σέλβιν Μακ με την φανέλα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Ο Σέλβιν Μακ αναχώρησε για τις ΗΠΑ για να διευθετήσει ένα προσωπικό ζήτημα, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί η φετινή του παρουσία στον Παναθηναϊκό.

Ο δεύτερος τελικός της Stoiximan Basket League κόντρα το Λαύριο (ήττα με 94-89) αποδείχθηκε το κύκνειο άσμα του Σέλβιν Μακ με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Όπως έγινε γνωστό, ο Αμερικανός γκαρντ αναχώρησε το πρωί της Κυριακής (6/6) για τις ΗΠΑ προκειμένου να διευθετήσει ένα προσωπικό του ζήτημα και δεν αναμένεται να επιστρέψει μέχρι να ολοκληρωθούν οι τελικοί, κάτι που σημαίνει ότι αποτελεί παρελθόν από τους "πράσινους".

Την φετινή σεζόν ο Μακ είχε 7.06 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 5.1 ασίστ μέσο όρο σε 21 λεπτά συμμετοχής στην Stoiximan Basket League και 6 πόντους, 1.2 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ μέσο όρο σε 16 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague. Όσο προχωρούσε η σεζόν ωστόσο σταδιακά παραγκωνίστηκε από τον Όντεντ Κάτας, μένοντας εκτός ροτέισον, με αποτέλεσμα στα playoffs να αγωνιστεί μόλις σε 5 παιχνίδια, έχοντας 5.6 πόντους, 1.2 ριμπάουντ και 3.8 ασίστ μέσο όρο σε 15 λεπτά συμμετοχής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ