STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αναχωρεί για Λιτόχωρο ο ΠΑΟΚ

Αναχωρεί για Λιτόχωρο ο ΠΑΟΚ

Για το Λιτόχωρο αναχωρεί ο ΠΑΟΚ, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της επόμενης σεζόν. Στη Θεσσαλονίκη ο Στίγγερς...

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου στο Λιτόχωρο.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα καταλύσει στο ξενοδοχείο "Dion Palace" και από πρωί της Δευτέρας (29/08) θα ξεκινήσει προπονήσεις στο κλειστό γυμναστήριο του Λιτόχωρου.

Στην αποστολή της ομάδας θα βρίσκονται οι: Δημήτρης Αράπης, Μιχάλης Γιαννακίδης, Γιάννης Καλαμπόκης, Νίκος Καλλές, Ρασάντ Ράιτ, οι έφηβοι Θωμάς Αμπαράς, Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης, Μιχάλης Λιάπης και οι Μιχάλης Καζάκος, Δημήτρης Καλαμπάκας, Σάββας Χρυσόπουλος.

Στίγγερς: "Ομάδα με οργάνωση"

Υπό τις οδηγίες του Σούλη Μαρκόπουλου θα προπονηθεί και ο Ντάντε Στίγγερς, ο οποίος έφτασε στην Θεσσαλονίκη και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της ομάδας. " Πριν φύγω για την πατρίδα μου, είχα πει ότι θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ. Είναι μία ομάδα με καλή οργάνωση, με πολύ καλούς παίκτες, η πόλη είναι πολύ όμορφη και φυσικά ένιωσα πολύ καλά που επέστρεψα. Φυσικά στην απόφασή μου μέτρησε πολύ και το γεγονός ότι ο κόουτς ήθελε πολύ να μείνω και η επιθυμία μας να συνεργαστούμε ήταν κοινή.

Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα να παίξω μία ολόκληρη σεζόν στον ΠΑΟΚ και είναι επίσης μεγάλη πρόκληση και το παιχνίδι με την Γαλατάσαραϊ για τα προκριματικά της Euroleague. Πρόκειται για έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, αλλά εμείς θα κάνουμε την κατάλληλη προετοιμασία και θα πασχίσουμε για το καλύτερο", ανέφερε ο Αμερικανός κατά την άφιξη του.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ