NBA

Αμφίβολος ο Ντόντσιτς για το Game 4 των Μάβερικς με τους Κλίπερς

Ο Λούκα Ντόντσιτς των Μάβερικς
Ο Λούκα Ντόντσιτς των Μάβερικς Ⓒ 2021 TONY GUTIERREZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Λούκα Ντόντσιτς αισθάνεται ενοχλήσεις στον αυχένα, με τους Μάβερικς να χαρακτηρίζουν ως "αμφίβολη" την συμμετοχή του στο Game 4 της σειράς με τους Κλίπερς.

Ο Λούκα Ντόντσιτς πονάει και μαζί του πονάνε και οι Μάβερικς, που ξαφνικά βρίσκονται να έχουν τεράστια πίεση στους ώμους στην σειρά με τους Κλίπερς και ας προηγούνται με 2-1 νίκες με το Game 4 στο Ντάλας.

Όπως ενημέρωσαν οι Μαβς, ο ηγέτης της ομάδας αισθάνεται ενοχλήσεις στον αυχένα, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στο Game 4 να χαρακτηρίζεται ως αμφίβολη. "Λογικά θα αγωνιστεί, αλλά θα δούμε πώς αισθάνεται την ημέρα του αγώνα" δήλωσε ο τεχνικός των Μάβερικς, Ρικ Καρλάιλ, για την κατάσταση του σταρ της ομάδας. Ο Ντόντσιτς μετά το Game 3 της σειράς (νίκη με 118-108 για τους Κλίπερς) είχε δηλώσει πως κατά την διάρκεια του αγώνα είχε αισθανθεί ενοχλήσεις στον αυχένα, που έφταναν μέχρι το αριστερό του χέρι, λέγοντας ότι αισθανόταν περίεργα.

Μέχρι στιγμής στην σειρά με τους Κλίπερς ο Ντόντσιτς έχει 38 πόντους, 8.7 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο μέσο όρο με 45.9% στα τρίποντα σε 39 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ