ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Αμφίβολος για Παναθηναϊκό ο Πάντερ: "Θα είμαι στο παρκέ σε περίπου δύο εβδομάδες"

Αμφίβολος για Παναθηναϊκό ο Πάντερ: "Θα είμαι στο παρκέ σε περίπου δύο εβδομάδες"
ABA LEAGUE J.T.D. / DRAGANA STJEPANOVIC

Ο Κέβιν Πάντερ μίλησε στην MozzartSport για την κατάστασή του με τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί και δήλωσε πως είναι καλύτερα και αναμένεται να επιστρέψει στα παρκέ σε περίπου δύο εβδομάδες. Σε δύο εβδομάδες από τώρα και συγκεκριμένα στις 30 Νοεμβρίου, η Παρτίζαν αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για την EuroLeague.

Ο Κέβιν Πάντερ απουσιάζει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Παρτίζαν μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα για την 5η αγωνιστική της EuroLeague και ο Αμερικανός γκαρντ έδωσε νέες πληροφορίες σχετικά με την πρόοδο του τραυματισμού του.

Συγκεκριμένα, ο Πάντερ μίλησε στην MozzartSport και ανέφερε: "Είμαι καλύτερα. Θεού θέλοντος, θα είμαι στο παρκέ σε περίπου δύο εβδομάδες". Θυμίζουμε πως λίγες μέρες νωρίτερα ο προπονητής των ασπρόμαυρων του Βελιγραδίου, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, είχε τονίσει πως ο αθλητής του δεν ήταν ακόμη σε θέση να ξεκινήσει τρέξιμο.

Αν επιβεβαιωθεί και στην πράξη το χρονοδιάγραμμα που έθεσε ο παίκτης, είναι πιθανό να χάσει και την αναμέτρηση της ομάδας του με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό για την EuroLeague, η οποία είναι προγραμματισμένη για δύο εβδομάδες ακριβώς από σήμερα (30/11, 21:45).

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ