STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αλβέρτης: "Βασικός μας στόχος το πρωτάθλημα"

Αλβέρτης: "Βασικός μας στόχος το πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Χαρούμενος που ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στην Πάτρα για τα πλέι οφ δήλωσε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ο οποίος τόνισε ότι οι "πράσινοι" δουλεύουν διάφορα εν όψει της τελικής ευθείας

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στα δύο αγωνιστικά πρόσωπα που έδειξε ο Παναθηναϊκός στο α' και στο β' ημίχρονο, ενώ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δουλεύει διάφορα εν όψει των πλέι οφ, ούτως ώστε να "απελευθερωθεί" η επίθεση των "πράσινων".

Παράλληλα, σχολίασε ότι βασικός στόχος της ομάδας του είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος...

"Καμιά φορά τα θεωρητικά αδιάφορα παιχνίδια κρύβουν εκπλήξεις. Είναι κάτι το οποίο γνωρίζουμε. Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος από την πρώτη στιγμή μπορεί να έχεις πρόβλημα. Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά καταφέραμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι στο δεύτερο. Βρήκαμε πολλές λύσεις στην επίθεση και έτσι τελείωσε το παιχνίδι όπως τελείωσε", σχολίασε ο 40χρονος κόουτς και συμπλήρωσε:

"Υπάρχει και συνέχεια με τα διαδοχικά παιχνίδια για τα πλέι οφ. Δουλεύουμε για τα πλέι οφ και το βασικό μας στόχο που είναι το πρωτάθλημα. Τα έφερε έτσι η βαθμολογία ώστε να παίξουμε και πάλι με τον Απόλλωνα για τα πλέι οφ. Είμαστε χαρούμενοι που θα ξανάρθουμε στην Πάτρα...Δουλεύουμε συγκεκριμένα πράγματα που θέλουμε να βγάλουμε στο παιχνίδι. Κι αν βγουν και κάποιες φάσεις, μπορεί η διαφορά να αποκτήσει διαστάσεις και η επίθεση να απελευθερωθεί".

Από την πλευρά του, ο Ραμέλ Κάρι υπογράμμισε: "Ήταν μια καλή νίκη για εμάς μπαίνοντας στα πλέι οφ. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να κάνουμε το καλύτερο. Χαίρομαι για τη σημερινή νίκη. Δεν είναι εύκολο να παίζεις πολλές φορές απέναντι στην ίδια ομάδα. Κι εμείς μπαίνοντας στα πλέι οφ θα αντιμετωπίσουμε και πάλι τον Απόλλωνα. Αυτό που θέλουμε είναι να γίνουμε καλύτεροι για τη συνέχεια...

Είμαι ευχαριστημένος που μπήκαν τα σουτ, αλλά αυτό που μετράει περισσότερο για μένα είναι η νίκη. Αυτό μετράει πάντα για μια ομάδα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Όσο για τη διαφορά απόδοσης... Είναι κάτι που γινόταν σε όλη τη χρονιά. Παίζουμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι το επίπεδο της έντασης που ανεβαίνει. Έχουμε έμπειρους παίκτες και ξέρουν πώς πρέπει να παίξουν τι έγινε λάθος και τι σωστά ώστε να το διορθώσουν και να προχωρήσουν".

Βετούλας: "Δεν συγχώρησε τα λάθη μας"

Στην αντίπερα όχθη, ο Νίκος Βετούλας υποστήριξε ότι: "Ο κόουτς τα είπε όλα. Παίξαμε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε δυνάμεις και ενθουσιασμό. Στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός ήταν πιο συγκεντρωμένος και σοβαρός, δεν συγχώρησε τα λάθη, κράτησε και αύξησε μια διαφορά.

Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στα πλέι οφ και αν μπορούμε να βάλουμε κάποια παιδιά να παίξουν, ώστε να δούμε και τι θα κάνουμε την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο κάθε παίκτης έχει προσωπικό κίνητρο όταν μπαίνει στο παρκέ να αγωνιστεί απέναντι σε τέτοιες ομάδες, μια ομάδα που κυριαρχεί στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είναι και θέμα του κάθε παίκτη ξεχωριστά το πώς αντιδρά".

Τέλος, ο Γιάννης Μολφέτας υπογράμμισε: "Είμαι χαρούμενος που ο Απόλλωνας βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη φορά στα πλέι οφ" και πρόσθεσε: "Σταθήκαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, αν και είναι δύσκολο να διατηρήσεις τον ίδιο ρυθμό απέναντι σε καλές και μεγάλες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός. Στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσαν, ξέφυγε η διαφορά και το παιχνίδι τελείωσε. Αυτό που θέλουμε εμείς ενόψει πλέι οφ είναι να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί. Και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για την ευκαιρία που μου έδωσε σήμερα και πιστεύω ότι έκανα ότι μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό...".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ