ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλβέρτης: "Το Πανελλήνιο Παίδων είναι αφιερωμένο στον Παύλο Γιαννακόπουλο"

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ 2018 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ 2018 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης είδε από κοντά την κατάκτηση του τίτλου στο Πανελλήνιο Παίδων, ένας τίτλος που -όπως εξήγησε- είναι αφιερωμένος στην μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τον τίτλο στο Πανελλήνιο Παίδων για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια. Οι "πράσινοι" έχουν κάνει μεγάλη επένδυση στα τμήματα υποδομής τα τελευταία χρόνια, με την κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα του Γιάννη Σιούτη να αποτελεί δείγμα της δουλειάς που γίνεται στο ΟΑΚΑ. Το "παρών" στο Αγρίνιο αυτές τις ημέρες έδωσε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο οποίος άλλωστε παρακολουθεί από κοντά την πορεία των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Μετά την απονομή και τους πανηγυρισμούς των πρωταθλητών, ο "Φράγκι" δήλωσε πως " η κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος είναι αφιερωμένη στη μνήμη του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου. Αν και τα παιδιά δεν είχαν γνωρίσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο, καταλαβαίνουν και αναγνωρίζουν το πόσο σπουδαίος άνθρωπος ήταν και το πόσο μεγάλη ήταν η συνεισφορά του για να γίνει ο Παναθηναϊκός αυτό που είναι σήμερα. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την επιτυχία τους".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ