EUROLEAGUE

Αλβέρτης: "Πληρώσαμε το κακό γ' δεκάλεπτο και τα λάθη στο δ' δεκ."

Αλβέρτης: "Πληρώσαμε το κακό γ' δεκάλεπτο και τα λάθη στο δ' δεκ."
INTIME SPORTS

Στα λάθη του Παναθηναϊκού στο τέλος, αλλά και στο κακό τρίτο δεκάλεπτο στέθηκε ο κόουτς Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο ΣΕΦ, με τον προπονητής της ομάδας Φραγκίσκο Αλβέρτη να στέκεται στο κακό τρίτο δεκάλεπτο του "τριφυλλιού".

" Πιστεύω έγινε ένα καλό παιχνίδι. Εμείς πληρώσαμε το κακό μας τρίτο δεκάλεπτο και τα λάθη στο τέταρτο. Λάθη, τα οποία πιστεύω έκριναν το ματς. Τελείωσε αυτός ο κύκλος για εμάς κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια. Να δούμε μέσα από το τέταρτο δεκάλεπτο τι δεν πήγε καλά", ανέφερε αρχικά.

Για την πρώτη του παρουσία στον πάγκο του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ ως προπονητής: " Πάνω - κάτω όπως κάθε παιχνίδι. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, αλλά είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου έπαιξαν καλά σε μεγάλα διαστήματα".

Για την εμφάνιση του Μαυροκεφαλίδη: " Δεδομένου και του προβλήματος του Λάσμε, αλλά και της αγωνιστικής αξίας του Μαυροκεφαλίδη δεν είναι έκπληξη η εμφάνιση του. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, ξέρει πολύ καλά να κάνει κάποια πράγματα και αυτό έκανε και σήμερα".

Για πιο λόγο η συμπεριφορά των οπαδών είναι κόσμια στην Ευρώπη και όχι στην Ελλάδα και αν μπορούμε αυτό που έγινε σήμερα (11/4) να το δούμε θετικά και για το μέλλον: " Αυτά τα ματς πρέπει να αποτελέσουν οδηγό για τα επόμενα του πρωταθλήματος. Ας ελπίσουμε στη σειρά των πλέι οφ να ζήσουμε ανάλογες καταστάσεις χωρίς έκτροπα και φασαρίες".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ