EUROLEAGUE

Αλβέρτης: "Ομάδα και κόσμος ένα"

Αλβέρτης: "Ομάδα και κόσμος ένα"
INTIME SPORTS

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης αναφέρθηκε στη νίκη επί της Μάλαγα, στη δύσκολη συνέχεια και στο γεγονός ότι η ομάδα και ο κόσμος προχωρούν μαζί μέχρι να φτάσουν εκεί που πρέπει.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βελτιώσει τα κενά του διαστήματα στην επίθεση σύμφωνα με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη. Ο κόουτς του Τριφυλλιού δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, αλλά και στη συνέχεια των πράσινων.

Αρχικά, ο κόουτς του Τριφυλλιού τόνισε: "Αυτό που έπρεπε να κάνουμε σήμερα το κάναμε. Ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είχαμε πίεση, αλλά παίξαμε καλά αμυντικά. Επιθετικά είχαμε νεκρά διαστήματα που πρέπει να βελτιώσουμε κι απλά συνεχίζουμε".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον κόσμο της ομάδας τονίζοντας: "Ο κόσμος δεν έλλειψε ποτέ. Όταν η ομάδα τον έχει ανάγκη όπως τον είχε σήμερα. Ομάδα και κόσμος είναι ένα και προχωράει. Μέχρι να φτάσουμε εκεί που πρέπει".

"Δεν είμαστε σε θέση να έχουμε προτίμηση. Θα κυνηγάμε σε κάθε παιχνίδι τη νίκη και θα δούμε που θα πάμε. Θα παίξουμε με μία από τις δύο ομάδες που έχουν κάνει εξαιρετική πορεία και απλά περιμένουμε" ήταν το σχόλιο του για τη συνέχεια.

Δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει και το μειονέκτημα που θα έχουν οι πράσινοι στη συνέχεια: "Γι’ αυτό λέγεται πλεονέκτημα και μειονέκτημα. Θα θέλαμε να έχουμε το αβαντάζ της έδρας. Ομάδες σε τέτοιο επίπεδο μπορούν την ανατροπή. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα παίξουμε με μειονέκτημα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει".

Τέλος, για το τι έβαλε στην ομάδα και τι δεν έβαλε σε αυτό το χρονικό διάστημα: "Θεωρητικά είναι εύκολα κάποια πράγματα, ενώ μέσα στο γήπεδο χρειάζονται ώρες δουλειάς. Μιλάω για την επίθεση. Δουλεύουμε πράγματα και θέλουμε χρόνο για να βγάλουμε πράγματα. Παράλληλα να διατηρήσουμε την αμυντική ταυτότητα. Η καλύτερη γιατρειά για όλα αυτά είναι ο χρόνος. Η καθημερινή προπόνηση και οι ώρες δουλειάς".

Από την πλευρά του ο Ζακ Ράιτ τόνισε: "Το βασικό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι περάσαμε. Με αυτόν τον τρόπο έφυγε η πίεση από πάνω μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια.

Δεν έχουμε προτίμηση για τον αντίπαλο. Η Ρεάλ όπως θυμάμαι ήταν και στο παρελθόν αντίπαλος. Όποιος και αν είναι απέναντί μας θα είναι δύσκολα. Ο Παναθηναϊκός έχει σπουδαίους παίκτες και όταν παίζουμε όλοι μαζί, αισθανόμαστε πως μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ