STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αλβέρτης: "Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα"

Αλβέρτης: "Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δεν είχε εύκολο έργο απέναντι στον ΠΑΟΚ και πως πλέον το μυαλό είναι στην κατάκτηση του τίτλου. Βελτίωση σε όλους τους τομείς θέλουν οι "πράσινοι" σύμφωνα με τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης παραδέχτηκε πως ο Παναθηναικός είχε δύσκολο έργο απέναντι στον ΠΑΟΚ και τόνισε πως πλέον το μυαλό είναι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα ο κόουτς των "πράσινων" δήλωσε: " Τελείωσε μια δύσκολη σειρά αγώνων. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά και διαβασμένα. Για εμάς ήταν καλό που βρήκαμε σκληρή αντίσταση απέναντι στον ΠΑΟΚ και θέλουμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Θα ανέβουν οι αισθήσεις μας στα ματς που έρχονται απέναντι στον Ολυμπιακό και ελπίζουμε να κάνουμε αυτό που έχουμε θέσει ως στόχο, δηλαδή να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα".

Διαμαντίδης: "Να παίξουμε καλύτερα στους τελικούς"

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ανέφερε:
"Η πρόκριση στον τελικό ήταν ένας στόχος που τον πετύχαμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα και παίζει οργανωμένο μπάσκετ. Ξέρει που πρέπει να χτυπήσει και είχε καλή επιθετική και αμυντική λειτουργία. Είχαμε δύσκολο έργο και θα πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοσή μας και στην άμυνα και στην επίθεση. Εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και θα δούμε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα.

Πρέπει να βελτιωθούμε στους τελικούς και δεν πρέπει να έχουμε το μυαλό μας στο πλεονέκτημα της έδρας. Φυσικά και είναι καλό αυτό αλλά θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα σε όλους τους τομείς. Όλα θα πρέπει να είναι σε καλύτερη λειτουργία για να νικήσουμε τον Ολυμπιακό".

Μαρκόπουλος: "Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε τόσο καλά"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε: " Ο Παναθηναϊκός ήταν πιο οργανωμένος σήμερα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς και έπαιξε επαγγελματικό μπάσκετ για να πάρει την νίκη. Κυνηγούσε την κάθε φάση και μας δυσκόλεψε πολύ. Μετά το πρώτο ημίχρονο στο τελευταίο λεπτό δεχτήκαμε δύο τρίποντα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε τόσο καλά και κάναμε γρήγορες επιθέσεις, κάτι που δεν συμβαδίζει με τον τρόπο παιχνιδιού μας. Είχαμε κακή αντιμετώπιση στο λόου ποστ, πηγαίναμε σε λάθος στιγμές σε διαφορετικό χώρο και έτσι ο Παναθηναϊκός πήγαινε εύκολα σε σουτ τριών πόντων. Πρέπει να ετοιμαστούμε για τα επόμενα ματς με τον Πανιώνιο. Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν απέναντι στον Παναθηναϊκό, ευχαριστώ στον κόσμο και ελπίζω να μας βοηθήσει και στα ματς με τον Πανιώνιο".

Για το αν ο ΠΑΟΚ ήταν ανταγωνιστικός στα ματς με τον Παναθηναϊκό: "Το θέμα είναι να κάνεις την προσπάθεια που θέλεις και αυτό πιστεύω πως το κάναμε, Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου και στο πρώτο ματς χάσαμε ένα κρίσιμο αμυντικό ριμπάουντ στο οποίο ουσιαστικά κρίθηκε το ματς. Ήμασταν όμως ανταγωνιστικοί".

Μπόγρης: "Αξίζαμε να κερδίσουμε ένα ματς..."

Ο Γιώργος Μπόγρης δήλωσε: "Ξέραμε πως ο Παναθηναϊκός εκτός από το πλεονέκτημα της έδρας, έχει πλεονέκτημα και στην ποιότητα. Νομίζω αξίζαμε να κερδίσουμε ένα ματς. Τώρα έχουμε τον Πανιώνιο και μακάρι να πάνε όλα καλά. Κάναμε κάποια λάθη στο τέλος του αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε καλή επιθετική λειτουργία. Είχαμε άγχος λόγω του κόσμου, παίζαμε πιο πολύ ατομικά ενώ ο Παναθηναϊκός άλλαξε την άμυνα του και πέτύχε πολλά τρίποντα.

Στα πρώτα ματς ο Παναθηναϊκός ήταν άστοχος αλλά όταν πετυχαίνει 14 τρίποντα είναι δύσκολο να νικήσεις. Τώρα ο Πανιώνιος έχει το άγχος και νομίζω πως έχουμε την ποιότητα να κερδίσουμε και πιστεύω να είμαστε οι νικητές".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ