ΙΤΑΛΙΑ

Αλώνιζαν οι Γκάουντλοκ, Τζέρελς και 2-0 η Αρμάνι Μιλάνο

Αλώνιζαν οι Γκάουντλοκ, Τζέρελς και 2-0 η Αρμάνι Μιλάνο

Οι Γκάουντλοκ, Τζέρελς έβαλαν μαζί 52 πόντους και η Αρμάνι Μιλάνο νίκησε την Τρεντίνο 90-80, κάνοντας το δεύτερο από τα τέσσερα βήματα που απαιτούνται για να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ιταλία.

Με τους Άντριου Γκάουντλοκ και Κέρτις Τζέρελς σε τέτοια κατάσταση, η Αρμάνι Μιλάνο δεν έχει να φοβάται απολύτως τίποτα στους τελικούς της Ιταλίας. Οι δύο Αμερικανοί γκαρντ σημείωσαν μαζί 52 πόντους με 10/19 τρίποντα και οδήγησαν εκ του ασφαλούς την Αρμάνι Μιλάνο στη νίκη επί της Τρεντίνο με 90-80 στον δεύτερο τελικό των ιταλικών playoffs, κάνοντας το 2-0.

Οι Βλάντιμιρ Μίτσοβ (11 πόντοι) και Αρτούρας Γκουντάιτις (11 πόντοι, 9 ριμπάουντ) είχαν κι αυτοί συνδρομή στη σχετικά άνετη νίκη των Μιλανέζων, οι οποίοι πήραν τον έλεγχο της αναμέτρησης στην δεύτερη περίοδο (30-18 στο επιμέρους σκορ) και δεν έχασαν το προβάδισμα από εκεί και πέρα, έστω κι αν δεν μπόρεσαν να χτίσουν μία μεγάλη διαφορά στο παιχνίδι.

Στην αντίπερα όχθη, οι Ζοάο Γκόμες (18 πόντοι), Όχαρς Σίλινς (15 πόντοι) και Σαβόν Σιλντς (17 πόντοι) ήταν οι πρώτοι σκόρερς της Τρεντίνο, η οποία καλείται πλέον να απαντήσει στην Αρμάνι στα επόμενα δύο παιχνίδια της (best of seven) σειράς, τα οποία θα διεξαχθούν στο γήπεδό της στις 9 και 11 Ιουνίου.

Τα δεκάλεπτα: 27-29. 57-47, 71-61, 90-80.

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ