ALL STAR GAME

All Star Game: Η γιορτή του μπάσκετ έδωσε ξανά ζωή στην Καρδίτσα, που αφήνει πίσω τις δυσκολίες και κοιτάζει μπροστά

All Star Game: Η γιορτή του μπάσκετ έδωσε ξανά ζωή στην Καρδίτσα, που αφήνει πίσω τις δυσκολίες και κοιτάζει μπροστά
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ένα όμορφο μπασκετικό διήμερο ολοκληρώθηκε στην Καρδίτσα, με τα μεγάλα αστέρια των ελληνικών παρκέ, αλλά και θρύλους του παρελθόντος να δίνουν το παρών στο κλειστό "Γιάννης Μπουρούσης" και μαζί με την δυναμική παρουσία του κόσμου να συνθέτουν μία γιορτινή ατμόσφαιρα, την χάρηκαν τόσο οι παίκτες, όσο και οι φίλαθλοι.

Η Καρδίτσα βρέθηκε στο επίκεντρο του ελληνικού μπασκετικού κόσμου το διήμερο 16/17 Δεκεμβρίου, με το All Star Game να γεμίζει από φιλάθλους το κλειστό "Γιάννης Μπουρούσης" προκειμένου να παρακολουθήσει τους κορυφαίους παίκτες και προπονητές των ελληνικών παρκέ, αλλά και θρύλους του παρελθόντος, μεταξύ των οποίων και δύο πρωταθλητές Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας στο Euro 2004.

Η θεσσαλική πόλη ταλαιπωρήθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό από τις καταστροφικές πλημμύρες, οι οποίες έπληξαν και το γήπεδο της Καρδίτσας από το οποίο η ομάδα είχε αναγκαστεί να "ξεσπιτωθεί" και να ξεκινήσει με συνεχόμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις την πορεία της στην Stoiximan Basket League.

Λίγους μήνες αργότερα, η Καρδίτσα βρίσκει ξανά τα πατήματά της. Το ανακαινισμένο κλειστό "Γιάννης Μπουρούσης" αποτελεί ένα στολίδι για την πόλη, καθώς το γήπεδο μοιάζει ολοκαίνουργιο μετά τις διορθωτικές κινήσεις, την αντικατάσταση του παρκέ και την προσθήκη νέας πτυσσόμενης κερκίδας, η οποία αύξησε την χωρητικότητα της έδρας της ομάδας.

Η θεσσαλική πόλη πήρε την ευκαιρία από τον ΕΣΑΚΕ για την διοργάνωση μίας μπασκετικής γιορτής, με τη διεξαγωγή του All Star Game να δίνει χρώμα και μία χαρούμενη ατμόσφαιρα στην Καρδίτσα.

Τα μεγάλα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ, αλλά και κορυφαίοι προπονητές της Stoiximan Basket League έδωσαν το παρών και προσέφεραν πλούσιο θέαμα σε έναν αγώνα που τα στατιστικά, οι πόντοι και οι νικητές, μικρή σημασία είχαν.

Το κύριο event ήταν σαφώς η αναμέτρηση της Team Γουόκαπ εναντίον της Team Σλούκα, ωστόσο το παιχνίδι μεταξύ των παλαίμαχων μία μέρα νωρίτερα ξύπνησε μνήμες και ευχάριστες αναμνήσεις, όχι μόνο από τον χώρο του μπάσκετ, αλλά και από εκείνον του ποδοσφαίρου.

Δύο πρωταθλητές Ευρώπης από το έπος της Εθνικής Ελλάδας στο Euro του 2004, ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Άγγελος Χαριστέας φόρεσαν τα μπασκετικά τους και πάτησαν παρκέ, προσδίδοντας μία διαφορετική νότα στο εορταστικό διήμερο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δύο ημέρες γεμάτες μπάσκετ σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα που μόνο καλό έκαναν στο άθλημα. Ο κόσμος της Καρδίτσας ανταποκρίθηκε και γέμισε το γήπεδο, απολαμβάνοντας στο έπακρο την ευκαιρία που του δόθηκε να παρακολουθήσει από κοντά τα μεγαλύτερα αστέρια που αγωνίζονται στα ελληνικά παρκέ.

Η Καρδίτσα αφήνει πίσω της τις δυσκολίες και κοιτάζει μπροστά, με το All Star Game να δίνει ξανά ζωή στην θεσσαλική πόλη...

TAGS ALL STAR GAME ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ