ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ

All Star Game 2022, Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Ευχαριστιέμαι την παρουσία μου εδώ, μπορούμε ξανά τον τίτλο"

All Star Game 2022, Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Ευχαριστιέμαι την παρουσία μου εδώ, μπορούμε ξανά τον τίτλο"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στη Συνέντευξη Τύπου του All-Star Game και αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο της κατάκτησης ενός σερί πρωταθλήματος αλλά και την όγδοή παρουσία του στο ετήσιο event του ΝΒΑ.

Για την όγδοή παρουσία του στο πανηγυρικό event της σεζόν στο ΝΒΑ, το All Star Weekend, μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη Συνέντευξη Τύπου απαντώντας στην ερώτηση του Χάρη Σταύρου και του SPORT24 πως πλέον όσο περνούν τα χρόνια στόχος του είναι να το ευχαριστιέται όσο το δυνατόν περισσότερο.

Επιπλέον δεν δίστασε να αναφερθεί στον μεγάλο στόχο του, που είναι η κατάκτηση του δεύτερου σερί πρωταθλήματος δείχνοντας πίστη στην ομάδα του και σε όσα μπορούν να καταφέρουν.

"Είναι το όγδοο μου Σαββατοκύριακο. Στην αρχή είσαι πάντα ενθουσιασμένος. Μετά συνειδητοποιείς ότι μεγαλώνεις, κάνεις παιδιά, κοιτάς να κοιμάσαι καλά τα βράδια και σκέφτεσαι ότι έχεις μεγάλη σεζόν μπροστά σου και θες απλά να το ευχαριστηθείς κάνοντας αυτό που σου αρέσει", απάντησε στον Χάρη Σταύρου και το SPORT24 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

"Το να μεγαλώνω σε μικρό σπίτι με τα αδέλφια μου μας φέρνει κοντά. Ό,τι κάνω το κάνω γι' αυτούς και το ίδιο κάνουν για εμένα. Ο καθένας ακολουθεί τον άλλον στο ταξίδι του. Αν δεν έχω πάει σε ένα μέρος και έχουν πάει εκείνοι, μου στέλνουν φωτογραφίες. Ωριμάζουμε κάθε χρόνο και χαίρομαι που το ευχαριστιόμαστε μαζί όλο αυτό".

Αναφορικά για τον Τζα Μοράντ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είπε: "Ο Μοράντ βελτιώνεται κάθε χρόνο. Ξέρω είναι πολύ ταπεινός και δουλεύει πολύ. Γιατί να μην το πάρει; Πολλοί θεωρούν ότι είναι δύσκολο. Πρέπει να κάνεις αυτό που σε ευχαριστεί. Έχει πολύ καλή ομάδα και προπονητή και ο ουρανός είναι το όριο. Πρέπει να κάνει αυτό που τον ευχαριστεί. Αν αυτό είναι στο Μέμφις οκ, αν είναι αλλού να το κάνει. Η ιστορία του είναι πολύ ωραία".

Για το ενδεχόμενο να κερδίσουν οι Μπακς και πάλι το πρωτάθλημα: "Εγώ προσωπικά κάθε μέρα προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ για να βελτιωθώ. Αν το πάρουμε δεύτερη σερί χρονιά δεν το ξέρω, κανείς δεν το ξέρει αλλά μακάρι να το καταφέρω".

Για τον Στεφ Κάρι ο Γιάννης ανέφερε: "Είναι ωραίος τύπος και είναι χαρά μου να παίζω μαζί του. Έχει περισσότερο χιούμορ από εμένα και είναι πάντα χαρά μου να παίζω μαζί του".

Ο "Greek Freak" δεν παρέλειψε να κάνει και την αυτοκριτική του: "Στο τέλος της μέρας πρέπει να τρέξεις τον αγώνα σου και να είσαι καλά με τον εαυτό σου. Σκέφτομαι στο τέλος της μέρας τι μπορώ να κάνω για να γίνω εγώ καλύτερος. Μακάρι να είμαι ο καλύτερος αλλά δεν έχει σημασία γιατί λατρεύω το μπάσκετ και το ονειρεύομαι κάθε βράδυ. Στην αρχή δεν το ήξερα αλλά πλέον είμαι εμμονικός με το μπάσκετ. Προσέχω το σώμα μου και είμαι οκ με ό,τι αυτό φέρει.

Παίζω με τους καλύτερους. Μίντλετον, Πόρτις, Λόπεζ, Χόλιντεϊ. Παίζω με τους καλύτερους. Ήθελα να μείνω στο Μιλγουόκι πίστευα στην ομάδα μου και μου άρεσε εδώ. Και το καταφέραμε. Αν μείνουμε προσγειωμένοι και δουλεύουμε μπορούμε να το κάνουμε και πάλι. Κάθε χρόνο υπάρχουν ομάδες που διεκδικούν τίτλο. Όταν αρχίζει η σεζόν υπάρχουν ομάδες που έχουν πολλές πιθανότητες και πρέπει να δουλεύεις. Μπορεί να τα καταφέρουμε και πάλι αλλά έχουμε καλή ομάδα και πιστεύω σε εμάς".

Το SPORT24 στο Κλίβελαντ

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται από την Πέμπτη (17/2) στο Κλίβελαντ, για να μεταφέρει τον παλμό από το 71ο NBA All-Star Weekend, από το συναπάντημα των κορυφαίων του μπασκετικού πλανήτη. Το SPORT24 είναι και πάλι στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπαίνει στο όγδοο εορταστικό τριήμερο της καριέρας του, στο έκτο All-Star Game, αλλά στο πρώτο ως πρωταθλητής. Στο Οχάιο βρίσκονται και ο Θανάσης, αλλά και ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο, για την συμμετοχή της Antetokounmpo Team στο Skills Challenge.

Χορηγός της αποστολής μας ο Ιταλικός και Παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Στη Mapei θα βρείτε περισσότερα από 5.000 προϊόντα για κάθε ανάγκη κατασκευής: κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκους, στεγανωτικά, θερμομόνωση, χρώματα και πολλά άλλα. Γνωρίστε και εσείς τα προϊόντα Mapei στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ALL STAR GAME 2022 NBA ALL STAR ALL STAR GAME NBA ALL STAR 2022 ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ