ΠΑΟΚ

Αλεξάντερ: "Το καλύτερο δυνατό"

Αλεξάντερ: "Το καλύτερο δυνατό"
Αλεξάντερ

Για τη νέα του ομάδα μίλησε ο νεοαποκτηθείς άσος του ΠΑΟΚ, Ντιμίτριους Αλεξάντερ

" Νομίζω ότι πήρα μία σωστή απόφαση. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για τη νέα μου ομάδα, ούτε και για το ελληνικό μπάσκετ από μέσα, διότι δεν έχω παίξει ποτέ στην Ελλάδα. Ξέρω ωστόσο ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και παράδοση στο μπάσκετ και αυτό που θέλω και θα προσπαθήσω να πετύχω είναι το καλύτερο δυνατό σύμφωνα και με τις συνθήκες που θα συναντήσω. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά", είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο 33χρονος άσος.

Στη συνέχεια μίλησε για τον νέο ΠΑΟΚ του οποίου θα είναι μέλος: " Εχω πληροφορηθεί ότι η νέα μου ομάδα ξεκινά από την αρχή μία μεγάλη προσπάθεια κι αυτό είναι κάτι που το αντιμετωπίζω πολύ θετικά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη πρόκληση από το να συμμετέχεις στην προσπάθεια να χτιστεί κάτι νέο και να συνεισφέρεις για να είναι καλό το αποτέλεσμα. Θα κάνω λοιπόν ότι περνάει από τα χέρια μου για να είναι αυτό το ξεκίνημα το καλύτερο δυνατό".

"Ενημερώθηκα και για τον κόουτς και μου έκανε πολύ θετική εντύπωση η πορεία του και σαν παίκτης, αλλά και σαν προπονητής. Από ότι κατάλαβα είναι άνθρωπος με ισχυρό χαρακτήρα και μου αρέσει το γεγονός ότι είναι νέος σε ηλικία και αυτό είναι ένα στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει όλους τους παίκτες της ομάδας

".

Τέλος ο Αμερικανός μίλησε για αυτά που μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο: " Θα πρέπει όλοι να περιμένουν μία θετική παρουσία. Βγάζω πολύ ενέργεια το γήπεδο, είμαι πάντα πολύ συγκεντρωμένος και είμαι νικητής. Σε όποια ομάδα και αν έπαιξα, έβγαζα πάντα ενέργεια και είχα πνεύμα νικητή κι αυτό θεωρώ ότι είναι ένα από τα πιο σημαντικά μου στοιχεία στο παιχνίδι".



TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ