ΛΑΥΡΙΟ

Αλέξανδρος Νικολαΐδης για Νέντοβιτς: "Δεν θα προκαλούσα εσκεμμένα τραυματισμό συναθλητή μου"

Οι Νεμάνια Νέντοβιτς και Αλέξανδρος Νικολαΐδης
Οι Νεμάνια Νέντοβιτς και Αλέξανδρος Νικολαΐδης INTIME

Με δήλωσή του στο Instagram ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης τόνισε ότι δεν είχε σκοπό να προκαλέσει τον τραυματισμό του Νεμάνια Νέντοβιτς, ενώ ευχήθηκε σύντομα ο Σέρβος να επανέλθει στα παρκέ

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ενεπλάκη άθελά του στον τραυματισμό του Νεμάνια Νέντοβιτς, αφού ο Σέρβος πάτησε στο πόδι του, στον αγώνα του Παναθηναϊκού με το Λαύριο. Βρέθηκε στο επίκεντρο, είδε τον Νέντοβιτς να του ασκεί κριτική για τον τρόπο που αμύνθηκε, με τον Σέρβο να σβήνει λίγο αργότερα τα tweets.

Ο Νικολαΐδης ωστόσο θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μέσω ενός μηνύματος του στο Instagram, αναφέροντας ότι δεν προσπάθησε να τραυματίστει τον γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης αναφέρει:

"Ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας αθλητής ουδέποτε μπορώ να διανοηθώ ότι εσκεμμένα θα προκαλούσα τραυματισμό οποιουδήποτε συναθλητή μου. Είναι αυτονόητο ότι δεν είχα την παραμικρή πρόθεση στην περίπτωση του τραυματισμού του Νεμάνια Νέντοβιτς, αλλά θα ήθελα να το επισημάνω και δημόσια.

Εύχομαι ειλικρινά περαστικά στον Νεμάνια και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. Για όλους όσοι μου ευχήθηκαν προσωτπικά χθες μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, δεν έχω χρόνο να απαντήσω σε έναν προς έναν, απλώς θα πω ότι εύχομαι μόνο υγεία σε αυτούς και τις οικογένειές τους".

Δείτε το post του Νικολαΐδη στο Instagram:

Θυμηθείτε τον τραυματισμό του Νέντοβιτς:

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΛΑΥΡΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ