EUROCUP

Αλεξανδρής: "Πρώτα η άμυνα"

Αλεξανδρής: "Πρώτα η άμυνα"
Αλεξανδρής

Το απόγευμα της Δευτέρας, θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ΑΕΚ, για την αναμέτρηση με την Λιέτουβος

Σε περίπτωση νίκης, οι "κιτρινόμαυροι", θα διατηρήσουν λίγες πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η ΑΕΚ είναι πλήρης και αυτό έχει χαροποιήσει τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, ο οποίος παρόλα αυτά αναγνωρίζει τη δυσκολία του παιχνιδιού: " Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, αφού η Λιέτουβος Ρίτας διαθέτει εξαιρετική ομάδα".

"Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την μέχρι τώρα παρουσία της στη διοργάνωση, όπου έχει τρεις νίκες και μία μόλις ήττα στον πόντο, από τη Μπάμπεργκ στη Γερμανία. Στην σύνθεση της διαθέτει έμπειρους παίκτες, οι ξένοι της έχουν αποδεδειγμένη ποιότητα", είπε ο "Τίγρης", στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ.

Όσον αφορά στον τρόπο αντιμετώπισης των Λιθουανών, τον πρώτο λόγο έχει η άμυνα: " Θεωρώ πως το παιχνίδι θα κριθεί στην άμυνα. Η Λιέτουβος είναι μια επιθετική ομάδα που σκοράρει πολύ. Αν καταφέρουμε να κρατήσουμε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, τότε θα έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε τον αγώνα. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για εμάς αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες πρόκρισης για την επόμενη φάση".

Τέλος, για το νικηφόρο ματς με την Ολυμπιάδα, τόνισε: " Κάναμε ένα από τα καλύτερα φετινά μας παιχνίδια. Ίσως και το καλύτερο. Παίξαμε εξαιρετική άμυνα και ήμασταν υπομονετικοί στην επίθεση, όπου είχαμε σωστές επιλογές".

" Θέλω κι εγώ να σταθώ στις 20 ασίστ που είχαμε γεγονός πολύ σημαντικό. Επίσης, είχαμε διάρκεια στην απόδοσή μας, όντας συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό".









TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ