ΑΡΗΣ

Αλεξανδρής: "Να σεβαστούμε το Μαρούσι"

Αλεξανδρής: "Να σεβαστούμε το Μαρούσι"

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ζητάει από τους παίκτες του να σεβαστούν την ιστορία του Αμαρουσίου και να παίξουν με σοβαρότητα το Σάββατο (17/3, 5μ.μ.)

Ο Άρης με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι, για την 24η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τόνισε ότι ο Άρης μπορεί να είναι το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά οφείλει να σεβαστεί την ιστορία του Αμαρουσίου.

Άλλωστε, ο Έλληνας προπονητής έχει διατελέσει επί σειρά ετών προπονητής του Αμαρουσίου: "Πάμε να δώσουμε έναν αγώνα που πρέπει να κερδίσουμε. Μας θεωρούν ως το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και να σεβαστούμε την παρουσία, αλλά και την ιστορία του Αμαρουσίου στο Πρωτάθλημα".

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Νταν Μαυραεϊδή ο οποίος κάλεσε τους συμπαίκτες του να αγωνιστούν με καρδιά: "Ξέρουμε ότι το Μαρούσι δεν έχει καλό ρεκόρ στο Πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι είναι κακή ομάδα.

Κάθε εκτός έδρας αγώνας είναι δύσκολος, οπότε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να βγάλουμε πολύ ενέργεια στο παρκε, να αγωνιστούμε με καρδιά και να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμούμε τον αντίπαλο μας, αλλά θα πρέπει να παίξουμε όπως ξέρουμε για να τα καταφέρουμε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ