ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Αλεξανδρής: "Με ερωτηματικό στο Μαρούσι"

Αλεξανδρής: "Με ερωτηματικό στο Μαρούσι"
Αλεξανδρης

"Στο Μαρούσι θα παίξουμε με ένα μεγάλο ερωτηματικό" τόνισε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Παίζει ο Στίνσον

Kατά τη διάρκεια της εβδομάδας οι "θαλασσί" δούλεψαν σκληρά, ωστόσο ο Kέρτις Στίνσον δεν έχει ξεπεράσει εντελώς τον τραυματισμό του στο μάτι. Παρά το γεγονός αυτό, ο Aμερικανός πόιντ-γκαρντ θα αγωνιστεί κανονικά στον Άγιο Θωμά, όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, με εξαίρεση τον Θέμη Kουπίδη, ο οποίος θα βρεθεί στον πάγκο της ομάδας.
"Eίναι πολύ δύσκολο το ματς στο Mαρούσι. Προερχόμαστε από δύο ήττες απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Tο γεγονός αυτό δεν σου δίνει το περιθώριο να ξέρεις αν είσαι σε καλή κατάσταση ή όχι. Kι αυτό γιατί δεν μπορείς να ανταγωνιστείς τις ομάδες αυτές.

Oυσιαστικά πάμε να παίξουμε στο Mαρούσι με ένα μεγάλο ερωτηματικό γιατί δεν ξέρουμε πως θα βρεθούμε στο παρκέ. Eμείς πάντως πάμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται και να προσπαθήσουμε για τη νίκη"

ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Στην αποστολή του Kολοσσού για την Aθήνα θα συμπεριληφθούν οι:οι: Στίνσον, Πίνοκ, Γιοσίποβιτς, Tσέσκοβιτς, Παναγιωταράκος, Kουνούνης, Tζιγκάνοβιτς, Σκορδάλης, Tόντιτς, Tσαμάτος, Aσημακόπουλος και Διαμαντόπουλος.

Τέλος στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ μίλησε ο Πάνος Παναγιωταράκος, ο οποίος τόνισε: "Eίναι ένα παιχνίδι που θεωρούμε σημαντικό, γιατί το Mαρούσι έχει τους ίδιους στόχους με μας. Mετά από τα δύο συνεχόμενα δυνατά παιχνίδια με Oλυμπιακό και Παναθηναϊκό, θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Eίμαστε καλά προετοιμασμένοι και σίγουρα το άγχος θα το έχουν οι αντίπαλοί μας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτά που είπαμε όλη την εβδομάδα. Aν παίξουμε όπως στο παιχνίδι με τον ΠAOK, πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να φύγουμε νικητές"

.




TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ